Akinek azért lett császár, mert nem tágult, inditásra sem, az szült másodikat természetes uton? Mennyi az esély rá?
van egy gyönyörű 8hónapos fiam.
tudom hogy az a lényeg,hogy ép és egészséges,nem az hogy jött vilgára. de tervezzük a következő babát márciustól ujra próbálkozunk és nagyon szeretném megtapasztalni,milyen is megszülni egy babát,megélni ezt a csodát. tudom sokat rettegnek tőle,de nekem ez minden álmom. persze ha nem jön össze,az sem tragédia,de jó lenne. volt valaki hasonló cipőben?
SZia!
Én hét éve szültem a fiamat császárral. Elfolyt a magzatvizem, nem tágultam, semmi fájásom nem volt, így 10 óra után megcsászároztak. Nagyon könnyen viseltem, másnapra semmi fájásom nem volt. Rá két évre megszültem a kislányomat természetese úton. Szintén megint elfolyt a magzatvizem, de most valahogy jöttek a fájások, úgyhogy maradt a természetese szülés. Nekem sokkal jobban fájt, mind a szülés része, mind a gyógylási szakasz, mint a császárral. Most várom a 3. gyerkőcöt, kiváncsi vagyok majd hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!