Tegnap voltam a nogyogyasznal ahol kiderult a baba nyaka kore van tekeredve a zsinor es a doki szerint ugy is marad szulesig. A baba mar reg be van fordulva.Mennyi esely van hogy nem fullad meg es szulhetek ettol fuggetlenul termeszetes uton?
Szia! A köldökzsinór a nyak köré csavarodva ritkán okoz fulladást, nem nagyon tudja a baba elszorítani! én már hallottam olyat is, hogy 8-szor! volt a nyaka körül a babának, meg is nyúlt a nyaka és nem lett baja.
Azt viszont talán érdemes kiharcolnod, hogy császározzon meg, nehogy szülés közben szoruljon meg a zsinór!
Az én babámnak a lábán és a testén volt a köldökzsinór, amit viszont meg tudott szorítani, s 36 hetesen meghalt, méhen belül. Ez nem szülés közben, hanem még otthon történt. Tehát hidd el nem a nyakon a legveszélyesebb a zsinór!
Próbálj kérni nst-t már most, s ezzel meg tudják mondani, hogy rendesen kap-e oxigént.
Mindenképp nyugodj meg, hogy kihúzzátok valahogy még a 36.hétig megalább!
De szerintem, szinte biztos, hogy császároznak. Barátnőm szült nemrég, az ő kisfiának is a nyakán volt a köldökzsinór, és egyértelmű volt a császár...
De nem ez a lényeg, hanem, hogy minden redben legyen a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!