Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan boldog vagyok, hogy nem...

Olyan boldog vagyok, hogy nem vagyok házas és nincs gyerekem, van még ezzel valaki itt?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Az ismeretségi körömben elindult a házasodási és gyerekvállalási láz. Mindannyian szinte reszketnek, hogy ne 3-assal kezdôdjön az életkoruk, mire ezek meglesznek. Én meg csak élvezem, hogy minderre még adtam magamnak laza nyolc évet, és ha nem jön össze az sem érdekel:)

2015. febr. 4. 07:51
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
37%
perszehogy nem:D attól még :D
2015. febr. 4. 10:57
 22/52 anonim ***** válasza:
56%

Nos en is boldog vagyok igy kozelegg a negyvenhez.

A lany akit felesegul vennek ket feltetelt kene teljesitse.

1.Szep kell legyen - ez gondolom evidens hisz tetszednie kell.

2.Buta is legyen - hogy en is tetszedjem oneki.:)))

Nos az elso pontot eleg sokan teljesitik de a masodikkal gondok vannak...

Ugyhogy ez van en elfogadtam es orulok is neki mert manapsag jol felnevelni egy gyereket nehez ugy...

ERts minden helyezetben a legjobbat valaszt hogy a bizalom meg kamasz korban se torjon meg....

Azok az igazi csaladok ahol a kamasz mely bizalommal van szulei irant es mindent meg tud beszelni veluk..

Ehhez a szuloknek is haladnia kell a koral...persze ezt igy konyu irni de mikor az adott helyzetben kell donts akk latszik meg menyire is teljesited ezt a kovetelmenyt...

Nos enneka fenyeben en jobnak latom ha nincs gyerekem se felesegem....

Alkalmi partnert meg konyu szerezni csak penztarca kerdese....

2015. febr. 4. 11:28
 23/52 anonim ***** válasza:
33%

A gyerek iránti vágy egy nagyon komoly ösztön.

Az, hogy benned ez kisiklott - nem nagy gond. Lehetsz úgy is hasznos, ha más gyerekét neveled, vagy csak segítesz neki nevelni (pl. dolgozol rá).

A baj az, ha már az emberek nagy részében nem működik, vagy csak a nők 35 éves korában ébred fel. Tudod, nincs az megírva, hogy bármelyik fajnak is fenn kell maradnia.

Haltak már ki így fajok.

2015. febr. 4. 21:01
 24/52 A kérdező kommentje:
HAHAHA :D sírok a röhögéstől. Túlnépesedés van a Földön,ember! Miről beszélsz? fajkihalás... pfff :D
2015. febr. 4. 21:33
 25/52 anonim ***** válasza:
55%

Úgy látom, nem igazán vagy tisztában a fajok dinamikájával.

Nagyon sokszor volt már az, hogy úgy halt ki egy faj, hogy előtte mértéktelenül elszaporodott.

De jelenleg az emberiséget ez csak alig fenyegeti... nagyobb gond az elöregedés: pont úgy, ahogy a kérdező írja. Hogy lassan az első gyerek a nő 40 éves korában jön, aztán nincs második, de gyakran még első sem.

És az, hogy a fejlődő világban túlnépesedés van, egy dolog - de pl. Kína lassan kezd felzárkózni, és már ott is indul az elöregedés. Meg Japánban is.

Meg mindenhol máshol is fog, ahol elérnek egy adott fejlettséget.

És senki sem mondta, hogy az emberiség nem tud kipusztulni.

2015. febr. 4. 22:03
 26/52 A kérdező kommentje:
HAHAHA :D értem... ahogy gondolod.. mellesleg ha kipusztul, akkor mi van?
2015. febr. 4. 22:18
 27/52 anonim ***** válasza:

Mi lenne?

Hatalmas katasztrófa lenne minden más fajnak is: mert nem fogunk csak úgy kipusztulni, hanem közben pusztítunk mindent, amit csak bírunk.

Amúgy pedig valószínűtlen, hogy teljesen kipusztulnánk... még egy korlátozott atomháborúban sem (vannak ilyen kutatások is) - viszont az a max. pár 100000 ember, aki megmarad, legjobb esetben is középkori szintre esik vissza, ahonnan aztán nincs visszatérés a mai szintre, jó pár milliárd évig. Közben pedig vége lesz a Földnek is.

2015. febr. 4. 22:37
 28/52 A kérdező kommentje:
Ha újra középkori szinten lesznek az emberek, attól miért pusztulna el a Föld? Mert tőlünk akkor nem, az tuti :)
2015. febr. 4. 22:42
 29/52 anonim ***** válasza:

Nem akkor, majd 5 milliárd év múlva.

Csak odáig az ember valószínűleg nem tudja majd magát az űrkorszakig (értsd: naponta bejárja a naprendszert) felküzdeni. Nem lesznek meg a feltételek hozzá.

2015. febr. 4. 22:49
 30/52 A kérdező kommentje:
Te most szívatsz, ugye?
2015. febr. 4. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!