Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan boldog vagyok, hogy nem...

Olyan boldog vagyok, hogy nem vagyok házas és nincs gyerekem, van még ezzel valaki itt?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Az ismeretségi körömben elindult a házasodási és gyerekvállalási láz. Mindannyian szinte reszketnek, hogy ne 3-assal kezdôdjön az életkoruk, mire ezek meglesznek. Én meg csak élvezem, hogy minderre még adtam magamnak laza nyolc évet, és ha nem jön össze az sem érdekel:)

2015. febr. 4. 07:51
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
69%

12-es vagyok.

Valami nem stimmel a számolásoddal,kedves kérdező.

Az eredeti kérdésedben azt mondtad adsz még magadnak 8 évet.28+8 =36.Ehhez képest még minimum 25 év,mire kereső lesz a poronty.36+25=61.Éppenséggel azt mondtam,hogy ennyi évesen már nem fognak úgy forogni a szerveid,az agyad,mint fiatalon.De ez csak játék a számokkal,a tények:

1.Egyáltalán nem biztos,hogy 30 fölött ugyanúgy teherbe fogsz esni,mint huszonévesen.Ezzen nem érdemes vitatkozni,el kell olvasni a nő biológiáját és nem kell homokba dugni a fejet.

2.A gyermek kihordása,egészsége sokkal veszélyesebbé,kritikussá válik,ezért mondtam,hogy sok a degenerált és sérült gyerek manapság.Többszöröse akár a 10 évvel ezelőttinek is.Persze fejlődött az orvostudomány ,mondhatnád,de a sérült gyerek egy életre óriási megpróbáltatás a családnak.

2015. febr. 5. 10:14
 32/52 A kérdező kommentje:
Pont a te "Ha 35 évesen lesz gyereked.." mondatodra válaszoltam. Nem az én 8 évembôl indultam ki. Máskülönben: nem a 25 évet veszem számîtásba, vagy hogy mikor lesz keresô, ettôl függetlenül, honnan tudod te, hogy én hogy nevelem majd a gyerekem, ha akarom akkor rá nevelem, hogy 16-17-18 évesen már vállaljon alkalmi munkákat, vagy bevezetem a családi vállalkozásba. A másik: Nem tudom, hogy te mite fel nèzed ennyire fogyatékosnak az 50 feletti korosztályt ("nem úgy jár az agyad".. mekkora baromság, anyám 51 éves és napi nyolc órában keményen dolgozik, önálló, fiatalos és nem hülye.) Azt a gyereket szavakkal, példamutatással kell nevelni, erre nincs korbéli határ. Amúgy meg nem tudod megérteni, hogy ha nem esek majd teherbe, azt is letojom??:D Én nem görcsölök ezen egyáltalán. A természet és a testem eldönti, és elhiheted, ha a testem képes teherbe esni, akkor képes ki is hordani. Annak a gyereknek semmi baja sem lesz. Máskülönben pedig mondtam: megtehetem hogy örökbefogadok egybôl egy hétéves gyereket és voilá, van gyerekem. :) ilyen egyszerû. Nagyon jó helye lesz majd nálam, elhiheted.
2015. febr. 5. 10:44
 33/52 anonim ***** válasza:
50%

"ha a testem képes teherbe esni, akkor képes ki is hordani. Annak a gyereknek semmi baja sem lesz."

Eddig sem tuntel tul okosnak, de ezutan mar kifejezetten butanak latszol.

2015. febr. 5. 11:36
 34/52 A kérdező kommentje:
te meg szîvtelennek és begyepesedett agyúnak
2015. febr. 5. 11:41
 35/52 anonim ***** válasza:
50%

Kompenzalsz. Ez most mar nyilvanvaloan latszik.

legalabb magadnak ne hazudj.

2015. febr. 5. 11:47
 36/52 A kérdező kommentje:
:D jajj hagyjál már a hülyeségeiddel. Nem egy súlycsoportban vagyunk, ez nyilvánvaló. Isten hozott a 21.században ;)
2015. febr. 5. 11:53
 37/52 anonim ***** válasza:
34%

Valoban nem vagyunk egy sulycsoportban, az intelligenciaszinted kabe fele az enyemnek, es akkor lehet hogy tulbecsultelek.

Olvasd mar el megint mit irtal:

"Olyan boldog vagyok, hogy nem vagyok házas és nincs gyerekem"

Ez egy gorcsos onigazolas, meg amit eddig produkaltal, az is.

Nevezhetjuk a neven is, ha szeretned: a kognitív disszonanciád redukciója.

2015. febr. 5. 12:15
 38/52 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyd abba a mocskolódást (téged minôsît amúgy), mert még a végén ki leszel hajítva gyik-ról. Intelligens ember nem így ír ide.
2015. febr. 5. 13:54
 39/52 anonim ***** válasza:
Vigyázz, azért ne bízd el magad. Ha fiú vagy, mert nem derült ki számomra,hogy fiú vagy-e vagy lány, akkor nagyon hamar, bármikor (!) csőbe húzhatnak, és odaállhatnak eléd, hogy terhes vagyok! Ettől én is irtóznék, hogy úgy legyen feleségem v. gyerekem, hogy nem akartam!
2015. febr. 5. 14:05
 40/52 anonim ***** válasza:
50%

Senkit nem lehet kihajitani innen, barmennyire is szeretned. Latod, agressziv is azert kezdesz lenni, mert erzekeny helyre tapintottam.

Nem artana egy kicsit sajat magaddal foglalkozni, nemi onismeret erosen rad ferne.

2015. febr. 5. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!