Olyan boldog vagyok, hogy nem vagyok házas és nincs gyerekem, van még ezzel valaki itt?
Nagyon elegáns és pökhendi dolog ,amit az eredeti kérdésfeltevő felvetett,de én csak egyetlen dologgal egészíteném ki ezt a kérdést.
Egy kis számolás :
Ha 35 évesen lesz gyereked ,hány éves leszel,amikor befejezi az általános iskolát ? Hány éves ,amikor befejezi a középiskolát ? Nem folytatom.
Legjobb esetben kb.60 éves leszel,amikor elkezdi a saját életét,amikor pénzt fog keresni.Mondom ,ideális esetben !
Én most 52 vagyok ,a fenti állapot 49 éves koromban állt elő,a gyermekünk 3 éve önálló kereső !Nagyon nem szeretném,ha még legalább 10 évig kellene pesztonkáznunk.Nem vagyunk már annyira energikusak,mint korábban,agyilag is fárad az ember,had ne soroljam.Nem tudsz olyan szinten ellátni gyereke(ke)t 40 fölött,mint a huszas éveidben.Ezek tények,ez nem társadalmi elvárás,egyszerű biológia.Gondolkodjatok el ezen .
És még egy ,akár tudomásul veszed ,akár nem ,egy nőnek megvan az a kora ,amíg biztonsággal ,egészséges gyereket tud szülni.Hiába olyan fejlett az orvostudomány,nem véletlenül születik a mai világban olyan sok beteg gyerek.
most a kommentjeid után azt az abszurd, rohadt negatív, (hogy lehet valaminek a hiányától "olyan, de olyan boldognak lenni") kijelentésed, miszerint
"Olyan boldog vagyok,... hogy nincs gyerekem"
jobban meg lehet érteni.
Tehát fosol a szüléstől.. ennyiről van szó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!