Anyukák, én miért nem lehetek igazán boldog amíg nincs gyerekem?
Miért ne lehetnél boldog?
Bár a "földöntúli" boldogságot akkor tapasztalod meg,ha a kezedbe lesz a kis angyalkád:))
És akkor fogsz erre a kérdésedre választ kapni:))
A lepontozott első vagyok!
Mi a f..sznak teszed fel ezt a kérdést,ha nem vagy kiváncsi más álláspontjára?
Mert én az én meglátásomat leírtam,amit te nem akarsz "elfogadni".
Akkor miről beszélünk?
Minek kérdezel?
Majd ha felnősz az anyaságra,akkor értelmet nyer az a fogalom h boldogság.
Érezheted te jól magad,mert menő a pasid,jókat bulizól ,csinos vagy..stb...
Ez a boldogság amit a gyerek ad teljesen más.
De egyszer majd megtapasztalod!
Adja a JóIsten h lehessen részed benne!
És most lehet LEPONTOZNI!!!
Már elnézést, de honnan vagy benne olyan biztos, hogy én lepontoztaltak? :O Mert nem...
Azon kívül épp nem vagyok kapcsolatban, sosem cigiztem még, sosem ittam, buliban kb 3x voltam évente, de azt is csak gimiben, ott meg tilos volt piát, stb behozni... És amikor volt párom, mindenki egy lúzernak tartotta, ezen kívül rondának is, meg kisfiúnak csak én imádtam sajnos. Sőt olyan elkötelezettségem (hobbi/munka) van ami miatt még egy szimpla Görögországi (na nem mert menő vagyok, csak a rokonok laknak ott) nyaralást is lemondok. Ez adja meg nekema földöntúli boldogságot.
Szóval én nem pontoztam le senkit, hanem köszönöm annak aki válaszol, nem kell ennyire felkapni a vizet. Én elfogadom mindneii véleményét. Csak ne nekem akarják megmondani, hogy mi milyen. Tehát legalább írják úgy hogy szerinte ez jobb érzés, szerinte ez az igazi boldogság, más szerint meg más.. De ismétlem, akkor sem pontoztam le senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!