Anyukák, én miért nem lehetek igazán boldog amíg nincs gyerekem?
A lepontozott vagyok:))
Milyen érdekes,h azoknak 100% a véleményük akik veled egyet értenek:))
De hát ha ez hozzátartozik a Te földöntúli boldogságodhoz... :))
Én így is boldog vagyok,független a -pontoktól, HISZ ANYA VAGYOK ÉS ENNÉL CSODÁLATOSABB ÉS BOLDOGABB ÉRZÉS A VILÁGON NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívem!!!
Én halálosan nyugodt vagyok:))
Szeretnél te is annyira nyugodt lenni mint én:)))
Minden jót kívánok Neked és sok BOLDOGSÁGOT!!!
Nem olvastam a válaszokat...
Más boldogság, mikor már van gyereked.
Attól, hogy nincs még boldog lehetsz és ameddig úgy érzed, hogy Neked így a jó és nem koronázná meg a boldogságodat egy apróság, addig ne is vállalj gyereket.
Persze, ha eljön az ideje úgyis érteni fogod mi az, amiről az anyukák beszélnek, de addig is élj úgy, ahogy neked jól esik.
Te halálosan nyugodt, boldog anya, kérlek olvasd el a netikettet. Ha ismered és ennek ellenére így írsz: halmozott felkiáltójelekkel, meg nagybetűvel, akkor ne csodálkozz, ha többen azt gondolják, kezelésre szorulsz, meg nem ártana bevenni egy-két nyugibogyót. Bocs az off-ért.
A kérdésre pedig: azért vannak normális hozzáállású szülők is. Ne általánosíts te sem az ide írók véleménye alapján, mert az anyák elég kevés százaléka olvasgatja ezt az oldalt, még kevesebb fog neked válaszolni. Ebből nem tudsz leszűrni messzemenő következtetést. Szerintem sokunkat nem érdekel, hogy van-e gyereked, vagy nincs és ettől te boldog vagy-e, vagy sem. Tényleg nem bántásból írom, csak puszta tény. Csak akinek ez nem téma, az nyilván nem fog hozzászólni. Én is csak a szívemező anyuka miatt. Egyébként meg azért gondolhatják az anyák, hogy mekkora földöntúli boldogság is a gyerek, mert ők már tudják milyen az, mikor van és milyen volt, mikor nem volt. Van összehasonlítási alap. És a gyerekkel érzik teljesebbnek az életüket.
Egyébként én is gyerekkel érzem teljesebbnek...:)
Te nyugibogyós szerencsétlen!
Ki kérte a hozzászólásod?
Nekem te ne irogass ilyeneket!
Vagy ha igen,vállald a neved meg a POFikád mellé!
Anonim könnyű játszani a búrát,igaze?
12:57-es:Ne aggodj en is le lettem pontozva pedig csupan a velemenyemet mondtam el ami ugy erzem korrekt volt.
Azt hittem ez az oldal erre valo,dehat tevettem.
Megyek is innen es inkabb megpuszilgatom az alvo kisfiamat.
A tegnapi 20:55-os voltam.
Ja es ezzel nem azt mondtam h a kerdezo pontozott le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!