Nem szomorú, hogy elkapták Farkas Pétert?
Az én válaszom kapásból, hogy DE IGEN, de kíváncsi vagyok másokéra is. Azért megálljon már a menet, olimikon, inkább erre legyenek büszkék, ráadásul titkosszolgálati módszerekkel sikerült, és mivel tartotta ügyvédjével a kpacsolatot, erősen megkérdőjelezhető, hogy nem pont ezt az internet-kapcsolatot nyomozták-e vissza, azaz akkor nem felhasználható ez a nyom, és még mindennek ellenére szerintem az eltelt idő alatt bizonyította, hogy nem veszélyes a társadalomra, azaz miért is a büntetés akkor? Mintha értelmetlen lenne kicsit.
Vagy csak mi gondoljuk így páran ....
Én is azt hiszem, enyhén szólva eltúlozták ezt kicsit, merthogy ők most példát statuálnak, de nagy balfaxság volt.
A híres magyar gonoszságról pedig már hiába is írunk, látod milyen emberek vannak .... de örülök, hogy van aki ettől nem érzi magát egynesen a mennyekben és kicsit van benne valami racionalitás is.
Kedves Kérdező, senki sem érzi magát a Mennyekben azért mert elkaptak és megbüntetnek egy olimpikont. Az, hogy Te ezt feltételezed, az a rossz indulat. Te vagy (és a 18:07-as válaszoló), aki éppen az ellenkezőjét gondolod jogosnak, vagyis hogy felmentést kellene kapnia, mert olimpikon, miközben mások is ugyanúgy tesznek az országért, csak nem szerepelnek a tévében.
De hiába is magyarázzuk már ezt neked, ha több mint 50 válaszon után sem érted...
utolsó:
ezt hol olvastad? na meg a tisztesség azért egy filozófiai kérdés inkább, sztem ne menjünk bele. az olimpiai érem valamilyen teljesítményt tükröz, na azt elérhette hű de aljas gazemberként is és kisanygyalként is.
nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!