Nem szomorú, hogy elkapták Farkas Pétert?
Az én válaszom kapásból, hogy DE IGEN, de kíváncsi vagyok másokéra is. Azért megálljon már a menet, olimikon, inkább erre legyenek büszkék, ráadásul titkosszolgálati módszerekkel sikerült, és mivel tartotta ügyvédjével a kpacsolatot, erősen megkérdőjelezhető, hogy nem pont ezt az internet-kapcsolatot nyomozták-e vissza, azaz akkor nem felhasználható ez a nyom, és még mindennek ellenére szerintem az eltelt idő alatt bizonyította, hogy nem veszélyes a társadalomra, azaz miért is a büntetés akkor? Mintha értelmetlen lenne kicsit.
Vagy csak mi gondoljuk így páran ....
de, zokogok...
azért mert van egy nyamvad olimpiai érme, rá már nem vonatkozik a törvény???
Oké, akkor ne érzelegjünk, csak annyi, hogy tehát jó ideje bizonyítja, hogy alkalmas a normális életvitelre. Ez nem elegendő felmentő ok?
(ha neked meg olyan nyamvadt az olimpiai arany, hát gratulálok, mellesleg egy lofax "bűncselekménnyel" párhuzamba állítva)
Engem hidegen hagy F. Péter, de az túlzás, hogy a média úgy csinál, mintha micsoda eredmény lenne ez, mintha tőle rettegtek volna a falvakban a nyugdíjasok, vagy a városi járókelők.
Nem tudom, hogy bűnös-e, de mivel ma valakit agyon lehet verni úgy, hogy 1 év felfüggesztett jár érte, azt gondolom, hogy (felőlem) akár el is engedhetnék.
alkalmas a normális életvitelre...
mert menekülve nem követett el még pár bűncselekményt, hanem igyekezett meghúzni magát?
ez csak azt mutatja, hogy nem teljesen hülye, csak bűnöző
"az eltelt idő alatt bizonyította, hogy nem veszélyes a társadalomra"
Ennyi erővel az elszökött rabok 95%-a felmentés kaphatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!