Nem szomorú, hogy elkapták Farkas Pétert?
Az én válaszom kapásból, hogy DE IGEN, de kíváncsi vagyok másokéra is. Azért megálljon már a menet, olimikon, inkább erre legyenek büszkék, ráadásul titkosszolgálati módszerekkel sikerült, és mivel tartotta ügyvédjével a kpacsolatot, erősen megkérdőjelezhető, hogy nem pont ezt az internet-kapcsolatot nyomozták-e vissza, azaz akkor nem felhasználható ez a nyom, és még mindennek ellenére szerintem az eltelt idő alatt bizonyította, hogy nem veszélyes a társadalomra, azaz miért is a büntetés akkor? Mintha értelmetlen lenne kicsit.
Vagy csak mi gondoljuk így páran ....
"Hát ne kezdjünk filozófálni, hogy az alkohol hány életet vesz el .... hagyjuk."
Aha... szóval ha már úgyis történnek balesetek az utcán, akkor nyugodtan halálra gázolhatjuk az emebreket.
Pont bekapcsoltam a tv-t amikor bemondták. Ennyit mondtam: úristen csak most?!
Szóval számomra nem szomorú. Ja de... az a szomorú, hogy csak most, hát már mennyi idő eltelt?!
Borzasztó ez a példamutatás hozzáállás. Ez olyasmi minta szerencsétlen tanár már nem is szexelhet mert neki példát kell mitatnia és még meg is magyarázzák, hogy neki nem lehet magánélete.
Na de a tök "kellemes" magyar mentalitás azért csak lejött a hozzászólások többségében, és jön a meglepetés, életemben egyetlen füves cigit se szívtam el, na ez már nehezen fér a gondolkodástokba, feltételezem.
Itt azért nem kis futkározásról van szó,. ne haragudj ... mellesleg egy arany sztem igenis jelent valami magyar előrejutást.
De megőrültél? Ennek az országnak segíteni? Mert miért? Süllyedne már el ahogy van, ne is haragudj, ez egy kupleráj, nem pedig ország. Itt ilyenen kár gondolkodni, hogy "előrébb juts", mert vicc.
Na de észérvekre senki nem reagál.
1, Btk-ban felmentő ok lehet, hogy bizonyította, képes a tárrsadalomba beilleszkedve élni. ennyi.
2, Aki pedig azért támadott mert nem használható fel, ha az infókat pl. az ügyvéddel való kapcsolattartás alapján szerezték, akkor nézzen utána, jogilag hogy is van ez. Egyszerűbben: ez olyan mintha az ügyvéddel való négyszemközti beszélgetés helységébe rejtett mikrofonokat tennének. Értsd már meg, csak a szabályos úton megszerzett info használható fel ellene. Én remélem valami buldog ügyvéd rámászik erre, feltéve, hogy így volt.
3, Az ilyen piti ügyek arra jók, hogy eltereljék a figyelmet a komolyabb bűncselekménekről, ahol nem kis fűtermesztés volt a tét, hanem milliárdos lenyúlások.
Én nem értem néhányak felháborodását, csak azt sajnálom, hogy nem ment Columbiába vagy Ugandába aztán annyi, vége. És természetesen, büntetéstől függetlenül az olimpikoni havi pénz jár neki, bármit is tett, attól még aranyérmes olimpikon. Ez nem változik.
Ez kb olyan mintha egy tanár tanítványát nem vennék fel az egyetemre, és ezért a tanár diplomáját visszavonják. Agyrém.
És ez a 7 évre való szigorítás .... ez meg már egyenesen nevetséges.
Nem vagyok füves, de azért a kérdésem továbbra is áll az alkhollal és a cigivel kapcsolatban (sportoló vagyok, egy cseppet sem iszok és nem cigizek, szóval ezt már most előre bocsátom, nem vagyok füves!!!)
A józan ész már rég nem működik sajnos ebben az országban. Kár is keresni az okokat ... ennyi.
"De megőrültél? Ennek az országnak segíteni? Mert miért? Süllyedne már el ahogy van, ne is haragudj, ez egy kupleráj, nem pedig ország. Itt ilyenen kár gondolkodni, hogy "előrébb juts", mert vicc.
"
Az ilyenknek megásatnám a gödröt és az egész baráti körével együtt belövetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!