Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szomorú, hogy elkapták...

Nem szomorú, hogy elkapták Farkas Pétert?

Figyelt kérdés

Az én válaszom kapásból, hogy DE IGEN, de kíváncsi vagyok másokéra is. Azért megálljon már a menet, olimikon, inkább erre legyenek büszkék, ráadásul titkosszolgálati módszerekkel sikerült, és mivel tartotta ügyvédjével a kpacsolatot, erősen megkérdőjelezhető, hogy nem pont ezt az internet-kapcsolatot nyomozták-e vissza, azaz akkor nem felhasználható ez a nyom, és még mindennek ellenére szerintem az eltelt idő alatt bizonyította, hogy nem veszélyes a társadalomra, azaz miért is a büntetés akkor? Mintha értelmetlen lenne kicsit.

Vagy csak mi gondoljuk így páran ....

2009. dec. 27. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
89%
Drogtermesztőnek, drogkereskedőnek sitten a helye.
2009. dec. 27. 20:15
 22/89 anonim ***** válasza:
62%
Utálom a kérdező fajtáját.
2009. dec. 27. 20:17
 23/89 anonim ***** válasza:
39%

hát igen, itt tartunk, olimpiai bajnokoknak bújkálni kell. :) amúgy szerintem marhára nem veszélyes a társadalomra, aki füvezik, én úgy gondolom, nincs bűn áldozat nélkül, a saját testével pedig mindenki azt tesz, amit akar.

de a magyar törvények nem értenek velem egyet. igazából a cseh és a holland törvényeket leszámítva egyik sem, formailag még Jamaikában, és Indiában is illegális a cumó, pedig ott Visnu isten nem azért adta az embereknek, hogy börtönözzék/öljék egymást miatta, hanem hogy szívják.

ej, Richard Nixon, de nagy a te bűnöd.

2009. dec. 27. 20:29
 24/89 A kérdező kommentje:

na meg fogalomzavar is van

azért nem ugyan az hogy termel vag yforgalmaz, és ha jól értesültem akkor termelt, ezért pedig kicsit durva, hogy 7 év ..

Egyébként nem tartozom a baráti körébe, csak felháéborítónak tartom, h itt ez legyen a legkomolyabb probléma, és most hű de bravúsros sikert könyvelhetnek el egy ilyen faxsággal.

Egyébként, ha már itt tartunk, egy aranyérmes olimpikonnak természetesen más megítélés alá kellene esnie ha nem életellenes bűncselekményekről van szó. Már ne is haragudjon a világ, ha kedves politikusaini élvezik a mentelmi jogot (oké, nem pont így ...), akkor egy arany érmes olimpikon úgymond védettséget kellene, hogy élvezzen, ha nem életellenes a bcs. Pl ez.

Nem nevetséges egy kicsit? És figyeljétek meg, majd mennyire dicsőíteni fogja magát a kedves rendőrség, hogy ők aztán .......

2009. dec. 27. 20:33
 25/89 A kérdező kommentje:

20:29

én tudnék neked olyat mondani ami Btk-s cselekmény, mégsincs áldozat, se sértett ! Ezen sok jogász veszekszik, na de nem a magyar rendszerben lesz racionalitás, ez is biztos.

2009. dec. 27. 20:35
 26/89 anonim ***** válasza:
81%

Ne feledd hogy ez az ember nem azért csinálta ezt az egészet mert nem volt munkája,el akarták árverezni a házat stb.Ha ez lett volna ,akkor sem lett volna szabad !

Van egy mondás :

Jó dolgában vesz meg a kutya is!

F.Péter tudta hogy amit csinál az törvénytelen,és ha ezt csinálja akkor előbb-utóbb lebukik.Azt is tudta hogyha lebukik mi jár érte.

Most már beírhatja a noteszébe: így jártam.

2009. dec. 27. 20:51
 27/89 anonim ***** válasza:
82%

Ok, bepénzelem magam az olimpiára nyerek egy éremet és füvet fogok termeszteni, mert alanyi jogon megtehetem, sőt, árulni is fogom.

Te sem gondolod komolyan.

2009. dec. 27. 20:59
 28/89 A kérdező kommentje:

ÁRULNI MÁR NEM!!!

nem figyeltél

2009. dec. 27. 21:11
 29/89 anonim ***** válasza:
88%

"ha az ügyvéddel való kapcsolattartás kapcsán jutottak a nyomára, netán IP címek stb, akkor természetesen jogilag nem felhasználható, azaz el, kell engedni ott ahol elkapták, hiszen jogilag ez olyan mintha el se kapták volna."

Kérlek magyarázd már el, hogy ezt az irdatlan nagy baromásgot honann szedted.

2009. dec. 27. 21:14
 30/89 anonim ***** válasza:
88%

"Már ne is haragudjon a világ, ha kedves politikusaini élvezik a mentelmi jogot (oké, nem pont így ...), akkor egy arany érmes olimpikon úgymond védettséget kellene, hogy élvezzen, ha nem életellenes a bcs."

Hát, Te aztán nagyon durva fogalomzavarban vagy... Nézz utána, pontosan mi is a mentelmi jog, és miért van.

2009. dec. 27. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!