Nem szomorú, hogy elkapták Farkas Pétert?
Az én válaszom kapásból, hogy DE IGEN, de kíváncsi vagyok másokéra is. Azért megálljon már a menet, olimikon, inkább erre legyenek büszkék, ráadásul titkosszolgálati módszerekkel sikerült, és mivel tartotta ügyvédjével a kpacsolatot, erősen megkérdőjelezhető, hogy nem pont ezt az internet-kapcsolatot nyomozták-e vissza, azaz akkor nem felhasználható ez a nyom, és még mindennek ellenére szerintem az eltelt idő alatt bizonyította, hogy nem veszélyes a társadalomra, azaz miért is a büntetés akkor? Mintha értelmetlen lenne kicsit.
Vagy csak mi gondoljuk így páran ....
"Nagyon"... Olimpikonként megkapta az elismerést; ugyanezt megkapja most bűnözőként is. Ugyan a nyom miért ne volna felhasználható? Ennek semmi értelme.
Nem veszélyes már a társadalomra az nő, aki megmérgezi a férjét (mert pl. megcsalta), hiszen több férje nincsen már és még egy rakás példát fel lehetne hozni.
azért páran igen csak elferdeítik sztem, de
1, ha az ügyvéddel való kapcsolattartás kapcsán jutottak a nyomára, netán IP címek stb, akkor természetesen jogilag nem felhasználható, azaz el, kell engedni ott ahol elkapták, hiszen jogilag ez olyan mintha el se kapták volna. Egy nagyon borzalmas szemlélet a magyar büntetőjogban, hog ymindegy milyen mocskos eszközzel, csak kapja meg. Na nem.
2, Természetesen kapta az olipmikonoknak járó havi pénzt, de miért is ne kapta volna?
3, Milyen bűnözésről van szó, már elnézést? Az eltelt időszak alatt nyilván lett volna gáz abból, ha folyamatosan bűncselekményeket követett volna el, azaz igenis képes a társadalomban "normálisan" élni. Ez egy baromság nagyrészt, de jogilag létezik ez a felmentő ok. Gondolom Andorrában szépen elvolt a pénzéből, ennyi.
2,
marihuánával túladagolni gratulálok.
minden amire rásütik, hogy drog az egyenesen a sátán kezéből származik.
"Milyen bűnözésről van szó, már elnézést?"
Pontosan arról van szó, amit korábban elkövetett. Van elévülési idő, de ne félév. Olyan tevékenységet folytatott, mely a hatályban lévő törvényekkel összeegyeztethetetlen, lebukott, megszökött, kénytelen vállalni a következményeit.
A büntetés alól nem ad felmentést az, hogy valaki olimpikon. Legalábbis nem szabadna, sajnos már láttunk példát.
Most nem tudom, hogy te Farkas Péter baráti körébe tartozol, szökött bűnöző esetleg rendszeres marihuána fogyasztó vagy?
Szomorú hogy idáig jutott ez az ember,de megérdemli hogy sittre vágják.Talán veled nem ezt tennék ?
Példák is vannak nemzetközi szinten :
PL. az ausztrál Nathan Baggaley,aki ugyanúgy mint F.Péter,drogot állított elő és forgalmazott.Ő is sitten van,pedig 3x-os világbajnok,és 2x-es olimpiai érmes kajakban.
Aztán ott van Marion Jones esete:ő nem termelt és forgalmazott drogot mégis sitten van pdig "csak"doppingolt.Neki sem volt kegyelem annak ellenére sem hogy 3x-os olimpiai arany,és 2x-es olimpiai ezüst érmes volt,mert az érmeit vissza kellett adnia.
És akkor még Mike Tyssonról nem is beszéltem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!