Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt miért olyan furák a 16-7...

Itt miért olyan furák a 16-7 évesek?

Figyelt kérdés

Feltesznek itt kérdéseket, hogy "Mit csináljak a nyáron? 16/L." "Unom magam, mit csináljak?? 17/F"

Most komolyan? Nincs baráti társaságuk? Én egy 14 éves lány vagyok, 1 hete tart a nyári szünet de én már 3 buliban voltam, kb. minden este elmegyek a barátaimmal valahova úgy éjfél-1-2 óráig! Illetve én is rendezek bulikat, kerti partikat, nyársalásokat. Ha én, és még sokan eltudjuk tölteni az időnket akkor ez a sok 16-17 éves miért nem? Ők már azért idősebbek és érettebbek az én korosztályomnál még a fiúk is jobban szóba

jöhetnek náluk! Nem értem őket, itt sajnáltatják magukat miközben itt a nyár és élvezniük, bulizniuk kéne!

2013. jún. 21. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim válasza:
19%
én nagyon adom a kérdezőt! én vagy 1000 féle dolgot ki tudok találni,sőt,valamikor olyan szorosak a programok h szinte egymás után futok ide-oda.és én 15 vagyok,na de h egy 16-7 évesek nem tudnak magukkal mit kezdeni.háát én az ilyenekről azt gondolom h felettébb unalmas emberek.de még csak semmi fantáziájuk sincsen.ez tényleg elég fura.és az is igaz hogy sajnáltatják magukat! ha már semmi életem sincs legalább nem másokkal sajnáltatnám magam.szégyen.mondjuk én nem törődöm az ilyen emberekkel,úgyhogy eddig fel sem tűnt igazából.hát jó nyarat kedves kérdező!15/L
2013. jún. 28. 10:22
 72/76 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Látod ahogy te írtad megértettem a problémátokat. Illetve ezt csak 2-en írtátok le. De lehetett volna szebben is megnevezni engem, de biztos arra az intelligenciád már nem futotta. Igy igazad van részben, de most én ezzel nem "óvom" meg a szegény családokban élőket a tudattól. Ezt mindenkinek el kell fogadni, hogy ennyi van és kész. De tenni kell érte hogy az anyagi helyzetük változzon. 5-6 éves koromban mi se voltunk nagyon gazdagok. Anyaék önerőből évek alatt kiépítettek egy céget. Volt másfél millió hitelünk, de szerencsére most már nincs egy forintnyi sem. Ha nekünk sikerült, remélem másoknak is fog, csak merjenek és vágjanak bele! Lehet, hogy hosszadalmas lesz, de megéri. Ezt így senki nem írta le nekem, csak 2 ember. Így meg értettem!! De amikor azzal jöttök, hogy "mit keres egy taknyos kölyök 2-ig az utcán?" akkor már a szőr feláll a hátamon....... Utolsó! Akkor írd, és teljék örömöd benne! :)
2013. jún. 28. 10:31
 73/76 A kérdező kommentje:
A #70-esnek és a #69-esnek írtam most, csak közbe jött egy válasz! Hát igen, szerintem is undorító ez a sajnáltatás. Mert ha mondjuk azt kérdezné, hogy "Ti mit fogtok csinálni a nyáron?" és onnan merít "ihletet" akkor az nem sajnáltatás és nem az jön le, hogy mennyire unalmas az élete. De mindegy, ő dolguk. Nem is írok már inkább semmit se, mert a nagy fejesek..:) akiknek szintén elunt az életük és a nap 24 óráját itt töltik mert kockák, mindent tudnak a nagy élettapasztalatukkal és ezt hangoztatják is.
2013. jún. 28. 10:36
 74/76 anonim válasza:
11%
Igaza van a kérdezőnek. Elég szánalmas, hogy a mai fiatalok nem tudnak magukkal mit kezdeni, és állandóan itt siránkoznak, jaj unatkozom mit csináljak, hogyan legyen csajom...stb. Ezekből a tinikből mind életképtelen, önálló életre képtelen birkák lesznek. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a kérdést se tudták értelmezni nagyon sokan.
2013. jún. 28. 17:45
 75/76 csokocsoko válasza:

azért lepontozni mert részben igazat adok neki?

pff

2013. jún. 28. 20:16
 76/76 anonim válasza:
100%
Tudod az, hogy mások kiírásait becsméreled az csak azt jelenti, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal. Nem beszélve arról, hogy nagyobb valószinüséggel ez nem is érdekel téged csak fel akarsz vágni. Tudod ezzel csak a szüleidet mutatod be (negatív értelemben) és magadat. Inkább segíts a házi munkában vagy menj egyett sétálni. Miközben te másokat piszkálsz nem is veszed észre, hogy ők még mindig normálisabbak talán mint te. Elképzelésem szerint egy sötét felvágós, kis taknyos vagy aki éjjelig bulizgat a barátaival meg piál és a szülei ebben támogatják ami azt jelenti h valószinüleg ők is ilyen "ultra menők". Gratulálok az életedhez meg a hiperszuper partyaidhoz. Tele van veled a gyakori milyen szánalmas vagy. kicsit gondolkozz el magadon. Én a helyedben ezt a nagyon értelmes, életbe vágóan fontos kérdést minnél előbb törölném.Szánalmas.
2013. júl. 6. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!