Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt miért olyan furák a 16-7...

Itt miért olyan furák a 16-7 évesek?

Figyelt kérdés

Feltesznek itt kérdéseket, hogy "Mit csináljak a nyáron? 16/L." "Unom magam, mit csináljak?? 17/F"

Most komolyan? Nincs baráti társaságuk? Én egy 14 éves lány vagyok, 1 hete tart a nyári szünet de én már 3 buliban voltam, kb. minden este elmegyek a barátaimmal valahova úgy éjfél-1-2 óráig! Illetve én is rendezek bulikat, kerti partikat, nyársalásokat. Ha én, és még sokan eltudjuk tölteni az időnket akkor ez a sok 16-17 éves miért nem? Ők már azért idősebbek és érettebbek az én korosztályomnál még a fiúk is jobban szóba

jöhetnek náluk! Nem értem őket, itt sajnáltatják magukat miközben itt a nyár és élvezniük, bulizniuk kéne!

2013. jún. 21. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
95%

Már bocsi, de ha annyira elfoglalod magad, és társasági életet élsz, akkor hogy hogy Gyakorikérdésezel?

Én valahogy sosem unatkoztam annyira, hogy mások problémáival foglalkozzam, és kérdésként kiírjam ide.

2013. jún. 21. 13:55
 12/76 A kérdező kommentje:
#9! Ment a zöld kész!:) Látod, te sem unatkozol és egy korosztály vagyunk! Igen, de csak 3 napja. (Egyik este a barátnőmmel itt olvasgattuk a kérdéseket. Sok sikert neked a jogsihoz majd és az élethez!
2013. jún. 21. 13:58
 13/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől leszel intelligens...
2013. jún. 21. 13:58
 14/76 A kérdező kommentje:
Most mit irigykedtek? Hát nem hiszlek el Titeket! Ha nekem megengedik akkor hagy élvezzem már a nyarat. Nekem így a jó! Én sem erre értem, hogy intelligens leszek, hanem a tanulmányaimban elért sikerekre és a szorgalmamra!;)
2013. jún. 21. 14:00
 15/76 anonim válasza:
95%
elég szomorú, hogy a szórakozó helyekre 14 éves kislányokat is beengednek :/.gratulálok anyád neveléséhez,én a helyében már rég elástam volna magam.Amúgy meg szerintem senkit sem érdekel, hogy hogyan fogsz kiégni tizenévesen, már ne is haragudj. ;) Miért zavar ennyire, hogy a többiek mit csinálnak vagy mit nem a szabadidejükben? úgy látom te elég szépen elfoglalod magad, amire senki sem kíváncsi és szerintem ők sem kíváncsiak rád...meg miért is kéne mindenkinek buliznia a szabadidejében? azért mert egy h*lye gyerek ezt eltalálta? na hagyjuk mááá...
2013. jún. 21. 14:02
 16/76 A kérdező kommentje:
Szerintem én is normális hangnemben beszélek Veletek, ezt Tőletek is elvárnám! Nem írtam, hogy szórakozóhelyekre járok. A bulik alatt házibulikat és "beülős" helyeket értek.
2013. jún. 21. 14:07
 17/76 anonim ***** válasza:
100%

Bár én idősebb vagyok, a következő a helyzet:

-4-en vagyunk legjobb barátnők.

-Egyikünk dolgozik augusztusig végig

-Egyiküknek sosincs pénze semmi izgalmasra

-A harmadikat sehová nem engedik a szülei, és halvány fogalmam sincs róla, miért nem bír ellentmondani nekik 19 évesen. Mindig az jut eszembe, hogy akkor sem engedik el majd otthonról, ha férjhez ment, vagy ha munkát kap az ország másik felén? Bezárva tartják szinte, pedig már le is érettségizett, nagyon szép eredménnyel és tuti bekerül az egyetemre.

Nos ilyen barátok mellett nekem hiába van pénzem, hiába szeretnék csak úgy spontán elmenni bulizni, leugrani a Balatonhoz, nem tudok mit csinálni. A testvéreim fiúk, az egyik még csak 15, vele csak nem mászkálhatok... De legalább itthon nem unatkozok.

2013. jún. 21. 14:09
 18/76 A kérdező kommentje:
Huh!:( Ezt szomorúan olvasom! Miért nem beszélsz a barátnőd szüleivel? Pl.: A szülinapomkor az egyik barátnőmet nem akarták elengedni és akkor felhívtam a szüleit, hogy nagyon szeretném ha itt lenne és vele is ünnepelhetném a születésnapomat, kérem, hogy engedjék el! És elengedték!:) Mondjuk ez kicsit más tészta, és lehet megkapnád a barátnőd szüleitől, hogy Te nekik ne mondd meg, hogy hogyan neveljék a gyereküket. Sajnos tényleg vannak ilyen szülők akik soha, sehova nem engedik el a gyereküket, hiába múlt el 18. Ez lehet azért is mert egyedüli gyerek, és nagyon féltik, olykor betegesen is, illetve lehet régebben adott rá okot, hogy ne engedjék el.
2013. jún. 21. 14:17
 19/76 anonim ***** válasza:
68%

Én kérek elnézést azért, hogy nem nagyvárosban lakom, és nincs minden kib****tt hétköznap buli, vagy nyitva "beülős" hely hajnalig!

Tudod kisvárosban (20ezer fő) azért elég korlátoltak a lehetőségek. Ne verd már itt magad, hogy itt ki milyen szánalmas.

Ha neked az a jó, hogy minden nap 2kor érj haza és utána délután 3ig aludj, akkor tedd azt. Ha meg valaki kocka, és az a jó neki, hogy 0-24 órában nyomja a WOW-ot, akkor ő meg tegye azt.

Ne osszd már be másoknak, hogy hogyan töltsék el a szabadidejüket!

Milyen nyársalgatás? Felgyújtanánk a kertet, ismerve a barátaimat.

Képzeld én járok szórakozni, viszont erre nekem csak hétvégén van lehetőség. Ez nem szülőfüggő. Az enyémek speciel azon sincsenek kiakadva, ha még hazaérkezve is becsípve jövök, azt meg ők is el tudják képzelni, hogy előtte meg mi lehetett. Egyszerűen nincs más lehetőség a szűkebb környéken.

Ahhoz meg abszolút csak gratulálni tudok, hogy neked a nyár a bulizásról szól. Mint írtam, imádok bulizni, imádok berúgni (elnézést becsípni inkább) és közben összevissza beszélni, röhögni mint valami idióta, és szédelegni, de nekem nem erről szól minden nap.

Rengeteg más dolgot lehet csinálni.

Strandolni, sportolni, kávézni, filmezni (természetesen barátnővel), barátnőnél aludni, nézelődni/vásárolgatni...És ezekre nem mondanám, hogy besülteknek való programok. :)

Néha pedig szerintem kell az egyedüllét, és csak itthon olvasgatni magazinokat, netezni, kockulni, aludni. Azért fárasztó napi szinten 20 órát barátokkal tölteni. Kell egy kis idő a belső aurádnak is.

Üdv neked idegen, 16l

2013. jún. 21. 14:39
 20/76 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kiforgattad a szavaimat! Egyébként veled és egyet értek részben! Én sem lakok nagyvárosban (kb. 30 ezres. Délutánonként olvasok, vásárolgatok. Persze, én is szoktam ilyeneket és a családommal is sok időt töltök. Az esték viszont a baráti társaságé. Én nem azt mondom, hogy mindenki csinálja ezt, hiszen tudom, hogy pénzbe kerül, sőt nem kevés pénzbe. Szerencsére mi/én megtehetjük, és ezt nem nagyképűségből mondom.
2013. jún. 21. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!