Feltesznek itt kérdéseket, hogy "Mit csináljak a nyáron? 16/L." "Unom magam, mit csináljak?? 17/F"
Most komolyan? Nincs baráti társaságuk? Én egy 14 éves lány vagyok, 1 hete tart a nyári szünet de én már 3 buliban voltam, kb. minden este elmegyek a barátaimmal valahova úgy éjfél-1-2 óráig! Illetve én is rendezek bulikat, kerti partikat, nyársalásokat. Ha én, és még sokan eltudjuk tölteni az időnket akkor ez a sok 16-17 éves miért nem? Ők már azért idősebbek és érettebbek az én korosztályomnál még a fiúk is jobban szóba
jöhetnek náluk! Nem értem őket, itt sajnáltatják magukat miközben itt a nyár és élvezniük, bulizniuk kéne!
aj-ja-jaj hova süllyed ez az ország 14 évesek buliznak hajnali 1-2-ig hát itt már bajok vannak lehet hogy elemnek érted a szüleid ,De! ha netalántán késnek vagy egy "rossz arcú" csávó bele kever valamit az italodba és elkap ami még egy házibulin is megtörténhet akkor mi va? az van hogy meg lettél erőszakolva rosszabbik estben ölve.
2013. jún. 21. 21:14
33/76 anonim válasza:
Nem mindenkinek vannak ám barátai.
15L
2013. jún. 22. 10:50
34/76 anonim válasza:
Örülünk neki, hogy te jó érzed magad és bulizol, de ez nem mindenkinek adatik meg. Én kb nyaranta 2-3 alkalommal látom a barátaimat, azt is NAPKÖZBEN és mondjuk egy mekiben, moziban, stb. Kb 5-6kor már otthon vagyok. Sajnos messzebb is élnek tőlem (kb 1 óra) és anyám szigorú. Munkát nem találtam még, és amúgyse hiszem hogy elengednének...Szóval marad az otthoni olvasás, sorozatmaraton, néha sportolok egy picit, ennyi. Nyaralni én a szüleimmel megyek egy hétre és ennyi. Nem sajnáltatom magam, csak ez van, fogadd el, hogy nem mindenki képes egész nyáron bulizgatni...15/L (1 hónap múlva 16)
2013. jún. 22. 11:50
35/76 anonim válasza:
Nem értelek...ha neked ennyire hiperszuperjó,akkor miért foglalkozol más életével?
Az ő dolga,hogy mivel tölti el a nyáriszünetét,ha ő így érzi jól magát,akkor neked ez miért fáj??
Nem vágom ezt az egész kérdést,minek írtad ki,hogy eldicsekedhess h neked ilyenolyan jó?
2013. jún. 22. 12:48
36/76 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért foglalkozol sőt, oltod le azokat akik nem úgy tervezik eltölteni/nem tudják úgy eltölteni a nyarukat mint te. Azt meg végképp nem értem, hogy miért gondolod, hogy itt bárki is féltékeny lenne rád a 'remek' 'hasznos' programjaid miatt. 14 évesen ezt még nem kéne.
2013. jún. 22. 14:48
37/76 anonim válasza:
Ha ennyire zavar akkor miért olvasod??:) Nagyon én sem szoktam érdekes dolgokat csinálni nyáron...pihenek leginkább, és én speciál ezen a nyáron a nyelvvizsgára készülök,ezért járok angol tanárhoz heti 2x. Szoktam én is bulizni járni hétvégente, vagy moziba menni barátnőimmel, de én sem csinálok igazából mást...:)
17/l
2013. jún. 22. 18:43
38/76 anonim válasza:
Én nyáron általában azt szoktam csinálni hogy lemegyek az oszlop elé ami a házunk mögött van és kakkantok oda egyet. 2/férfi
2013. jún. 24. 00:33
39/76 anonim válasza:
Tudod, 14 évesen az embernek, semmi dolga sincs. Gondja se sok, azt csinál amit akar. De azért már 16-17 évesen más a helyzet. Én pl. egy elég unalmas nyárnak nézek elébe. Max. a barátomra számíthatok akivel elmegyek ide-oda, mivel barátnőim/barátaim nincsenek. De ő sem ér rá mindig, mivel dolgozik. Én meg rendszerint egész nap itthon üllők.
Sajnos így, én nem tudok élvezni semmit.
2013. jún. 24. 12:26
40/76 anonim válasza:
Én sajnos szociofóbiás vagyok,azért nem tudok magammal mit kezdeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!