Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-19 évesek, miért csaltok a...

12-19 évesek, miért csaltok a korotokkal, miért nem a betöltött évet mondjátok ha valaki kérdezi?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, a legtöbben többnek mondják magukat a fent említett korosztályban... Tehát ha például decemberi születésűek, akkor már az év elejétől ők azt a kort mondják, amit majd csak be fognak tölteni decemberben. De mire jó ez hogy görcsösen idősebbnek akartok tűnni? Így szerintem nincs is varázsa a szülinapnak, ha már előtte akár 10 hónappal is annyinak mondjátok magatokat.
2013. márc. 19. 17:54
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
81%
Én pl. Azért mert novemberi születésű vagyok ergo a legtöbben Az osztálybol akkor már betöltötte. Azt a bizonyos kort,így mindig azzal cikiznek , még gimibe Is ,hogy ők már rég betöltötték engem pedig idegesítenek vele .
2013. márc. 19. 18:11
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

Majd leszoknak róla, ha 30 évesek lesznek.

Én mindig a legfiatalbb voltam anni az osztályban, mivel aug legvégén születtem, de sosem öregítettem magam, büszke voltam rá, hoyg én vagyok a legfiatalabb.

2013. márc. 19. 18:13
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Én nem öregítem magam, mert az elég cinkes lenne.Így is van az osztályban olyan aki 1,5 évvel fiatalabb nálam.
2013. márc. 19. 18:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam öregíteni magam. Max ha már 1 hónap, vagy kevesebb van a szülinapomig, akkor hozzáteszem, hogy x idő múlva töltöm az y-t.

De március elején születtem, szóval a korosztályom nagyobb része azért utánam született.

Egyébként van novemberi, decemberi barátnőm, ők sose mondják többnek magukat idő előtt.

Én ezt inkább a 12-13 éveseknél látom, de ott mindegyik ezt csinálja, falat kaparnám már néha tőlük, annyira idegesítenek. És még azok is, akiket egyébként okos, értelmes (kis)gyereknek tartok.

16L (és igen, már betöltöttem, 15 napja, húha :D)

2013. márc. 19. 18:37
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy még azok, akik előszeretettel csalnak a korukkal, akik egy évvel előbb kezdték a sulit. Legalábbis az én osztályomban. :D
2013. márc. 19. 18:39
 6/23 anonim ***** válasza:
24%
úristen nem tök mindegy ki hány éves?
2013. márc. 19. 18:50
 7/23 anonim ***** válasza:
Van, aki csal? Nem tudtam, hogy ilyen is van, szerintem ezt csak beképzeled kérdező.
2013. márc. 19. 18:58
 8/23 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok, és szeretem hogy nem vagyok több. Vagyis annyiból jó lenne ha már 18 évesen egyetemen csücsülnék, lenne saját házam vagy netán dolgoznék.

Nekem tetszik hogy "lekicsiznek".Meg hogy nem vagyok annyira magas. Bár 168cm, de a fiúk magasabbak és ez tetszik mert lánynak érzem legalább magam.

2013. márc. 19. 19:04
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm aki már alsóban is 1-2 évet mondott pluszba. De a legtöbb fiatal csak a kasszánál hazudik a koráról. Illetve mikor gyerekjegyet vesznek, de akkor a szülő hazudik helyette.
2013. márc. 19. 19:14
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

10 évesen volt utoljára, hogy hazudtam a korommal kapcsolatban de akkor is csak azért, hogy felengedjenek a vízicsúszdára ahova a "nagyok" mentek.:)

13/L

2013. márc. 19. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!