Ugye pozitív? Mondjátok, hogy pozitív!
PCOS, IR. Második stimus hónap, Closty-val, Fostimonnal, Choragonnal a 12. napon. Délelőtt 9:30-kor kaptam meg, délután erős görcsöt éreztem, szerintem akkor repedt meg. Szerdán a doki UH alapján azt mondta, megrepedt. Ez a ma reggeli tesztem, MariaRomed. 25.ös. Utrot is használok, gondoltam, ha nincs miért, abbahagyom. Mikor megcsináltam a tesztet, nem jött ki rögtön semmi, kidobtam. elmentünk boltba, mikor megjöttünk, csak nem hagyott nyugodni, és tudom, gáz, de kikukáztam. És látunk rajta egy csíkot. Sajnos 2,5 éve már volt hamis pozitívom, Medilab. 2x is. Ugye ez nem az? Nincs túl jó fényképezőgépünk, így ennyi telik tőle, de talán kivehető a lényeg.... azt tervezem, hogy holnapreggel digitális clearblueval is megpróbálom, ha az is jelez, bizakodhatok, ugye? A Choragon már nem csapja be a tesztet ennyi idő után, ugye? Ha 12. napon megrepedt, ez már a 13. DPO.
Az eredeti kép megvan? Mert a negativon én bizony pozitívnak látom :))) tedd fel az eredeti képet is!!!:)
12 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!