Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sos! Mondjátok, hogy ez nem...

Sos! Mondjátok, hogy ez nem pozitív! Megnézitek?

Figyelt kérdés

Egy hete késik, teszteltem 4 nap után is, negatív lett és ma reggel is, ez pedig ilyen.

[link]

Most nagyon nem jönne jókor, hisz nem állunk valami fényesen anyagilag, illetve a fiam is még csak 5 hós. :(

Még mielőtt valaki felelőtlennek mondana, rendesen védekeztünk :( :(

2011. febr. 8. 09:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Két látványos rózsaszín csík... Ez bizony pozitív.
2011. febr. 8. 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem ez pozitiv. Egyértelműen.
2011. febr. 8. 09:30
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
ha te is látod hogy + akkor mit vársz tőlünk??? hogy hazudjunk ???
2011. febr. 8. 09:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitív!
2011. febr. 8. 09:32
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm :(

Kedves utolsó!

Nem várom, hogy hazudjatok, csak a első babámmal sokkal erősebb volt a csík és azt biztos pozitívnak vettem. Reménykedtem benne, hogy ez csak szellemcsík, azért tettem fel a kérdést.

2011. febr. 8. 09:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenképp +. Gondolj arra, hogy 1 éves lesz már, mire a kicsi megszületik. Szomszédasszonyom is pont így járt, 14 hós volt a nagy, ahogy megszületett a kicsi. Viszont, mostmár, hogy lassan 1 éves a kisebb, kezd fellélegezni.
2011. febr. 8. 09:34
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen ez pozitív kedves kérdező.Nekem augusztusban, ennél halványabb volt így még 10szer megismételtem, és egyre erősebb lett, most 29 hetes vagyok.Fel a fejjel, mire a baba megszületik addigra elmúlik a kicsi egyéves,nem baj a kicsi korkülönbség, ráadásul, ha egyneműek még ruhát se nagyon kell venned! Sok sikert!
2011. febr. 8. 09:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Pozitiv egyértelműen...nekem is halványabb volt ennél egyre erősödött. Nekünk a harmadik baba csúszott be így védekezés (spirál) mellett.

Megtartottuk, de irtó kicsi a korkülönbség. Nem irigyellek.

2011. febr. 8. 09:45
 9/19 A kérdező kommentje:
Nektek is nagyon köszönöm, pedig nagyon reménykedtem. Akkor ezek szerint hiába. Most nem tudom mi legyen. Nagyon nem szeretnénk még kistesót több okból is, de elvetetni.. hát nem tudom tényleg, mitévő legyek :( Kissé el vagyok keseredve..
2011. febr. 8. 09:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha jönni akar, jönni fog. :-) Egyébként gondolj arra, hogy okkal került hozzád ez a baba, és biztos hogy meg fogjátok tudni oldani az esetleges gondokat. :-) Azért beszéld meg a férjeddel/pároddal a dolgot, és írj majd hogy hogy döntöttetek.

24 hkm

2011. febr. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!