Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sos! Mondjátok, hogy ez nem...

Sos! Mondjátok, hogy ez nem pozitív! Megnézitek?

Figyelt kérdés

Egy hete késik, teszteltem 4 nap után is, negatív lett és ma reggel is, ez pedig ilyen.

[link]

Most nagyon nem jönne jókor, hisz nem állunk valami fényesen anyagilag, illetve a fiam is még csak 5 hós. :(

Még mielőtt valaki felelőtlennek mondana, rendesen védekeztünk :( :(

2011. febr. 8. 09:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg pozitív... :(

Sajnálom. Mi tévő leszel? Az anyagiakon kívül mért nem szeretnétek még?

2011. febr. 8. 10:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez pozitív, mint ahogy sokan írták már, elég egyértelmű.

Azt, hogy megtartjátok e, nektek kell eldöntenetek. Az anyagi gondok sajnos elég nyomós érvek, de ha "csak" ennyi, akkor azért elgondolkodnék rajta, hogy inkább megtartsam. Tesóm gyerekei között 16 hónap van, a nagyobbik a kicsire hagyományozza a ruháit, a babakocsit, kiságyat, stb...

Fel a fejjel!

2011. febr. 8. 11:05
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Egyszerűen fogalmunk sincsen. A baj az, hogy a páromnak most nem nagyon van munkája, ami van az is csak egy kis ideig. Én csak gyest kapok meg csp-t mert nincs meg az egy évem a gyedhez. Emellett albérletben lakunk, tehát elég sokminden ami ellene szól.

Plusz még most jelentkeztem fősulira is levelőz, el akartam kezdeni megint a tanulást és nem tudom azt is hogy törölhetném, illetve kaphatnám vissza az elutalt 9ezer forintot, mert ha esetleg marad a baba, akkor idén sem tudnám elkezdeni. Tényleg nem tudom mitévő legyek :(

2011. febr. 8. 11:31
 14/19 anonim ***** válasza:

hát ez pozitív! Nekem a várt nap után 3 nappal volt dupla csík!

Inkább az anyagiak megoldása legyen a lényeg, mint a sulival, ha felvesznek kérhetsz halasztást! És amugy is, ha meg párod találni fog munkát akkor meg bánni fogod!

Ez is benne volt nekem a pakliban! 7 hetes terhes voltam amikor páromat kirugták és mondtam hogy nem tartjuk meg a babát, de nem így lett! Azóta jobb melója van mint elötte volt!

én is ezt tettem mert suliba jártam amikor kiderült hogy jön a baba és gond nélkül bele mentek! most 12 hetes vagyok aug közepén megszülök és megyek vissz a sulipadba szeptben!

Gondold át!

2011. febr. 8. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:

húú, előző valamelyik vagyok

hát ez nem könnyű. A mi anyagi helyzetünk se jó, de a tiétek... Mondd meg légyszi hogy csináljátok, mert nekünk nagyon nem megy, hónapról hónapra, egyre több mindennel csúszik az ember, pedig nem járunk sehova, nem flancolunk...

De az, hogy egy, vagy 2 gyerek, nem biztos, hogy olyan sokat nyom a latba.

Csomó cuccot adhat a nagy a másiknak, most még nem gáz. Ha sulisok lesznek, esetleg akkor. De egyébként meg milyen jó lenne nekik az az egy év korkülönbség. Hamar összenőnének, barátok lennének. :)

2011. febr. 8. 14:01
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is.

Ha engem kérdeztél, hogy hogyan csináljuk, akkor a válaszom fogalmam sincs. Vannak rosszabb, sokkal rosszabb és jobb hetek - hónapok. A párom próbál mindent megtenni, mindenből pénzt csinálni (már csak azért is, mert ő pénzben nőtt fel). Mindenképp megírom még, hogy hogyan döntöttünk, csak azt nem tudom, hogy mikor. Nem szeretném elkapkodni, hisz ez nem annyi hogy kell e 1kg kenyér vagy sem. Első körben egyikünk sem örült neki, de persze ezt rendesen át kell majd még beszélni.

2011. febr. 8. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy döntöttetek? Nem írtál már régóta!
2012. máj. 10. 12:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a kérdést. Közös megállapodással elvetettük. Lehet, hogy csúnya de még ma is úgy gondolom, hogy ez volt a lehető legjobb megoldás.
2012. máj. 11. 12:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el, bizonyára ez volt a lehető legjobb döntés. Büszke lehetsz magadra, hogy nem ugrottál bele egy nem várt terhességbe! Most 1 éves a lányom, jövőre tervezzük a második babát, ha előbb jött volna, én is ezt az utat választottam volna.
2012. máj. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!