Kismamik ti melyik adatot mondjátok ha kérdezik hogy hány hetesek vagytok?
Természetesen a hivatalos számolást hisz mindenhol az az elfogadott!
Szerintem egyik orvost sem érdekli mikor fogant csak az utolsó menzeszt kérdezik!
Szia!
Ahogy az előttem szolo is mondja,az utolso menszesz alapján számolják,akár mikor is fogant,ez a "valos" adat.Mindenhol igy számolják.
37 hetes Kismami
Én se tudok megbarátkozni evvel a számolási rendszerrel. Milyen hülyeség már, hogy hasra ütés szerűen kitalálnak egy dátumot az orvosok. Nem a baba tényleges kora számít? Tényleg nem érdekli a dokit a Te véleményed?
Én pontosan tudom mikori együttlétünk járt sikerrel, és erre még jön jó pár nap, ami a beágyazódás. Ez több mint 2 hét eltérés.
Egyszerű a megoldás!Mondjátok a fogantatás időpontját az utolsó mensi időpontjának,ha tényleg tuti biztosak vagytok benne,hogy akkor fogant meg a baba!
Én ezt csináltam! :) Két gyermekem született,a kislány kiírt napon,a kisfiú 3 nappal később!Mindkét esetben a fogantatás idejét jelöltem meg,mint utolsó menstruáció! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!