Kismamik, nektek nem szokott orgazmus után keményedni a pocakotok?
Nekem kb. 2 percig kemény, de nem fáj!Ez normális?Igazából nem nagyon tudom mi az a keményedés, mert első terhességem..
20hkm
szia
teljesen normális, nem kell aggódni,semmi bajt nem okoz! én nem szoktam ezért +mg-ot szedni,második babám várom már
szia!
nekem is bekeményedik, sőőőt... :D utána ezzel a dinnyémmel még a klotyóra is rohannom kell, mert a lányom mindig belenyom a hólyagomba elég durván, szóval keményedéssel, orgazmussal a testemben még futnom is kell :D
35.hkm 2.baba
Igen es ez normalis, sot, nem csak terhesseg alatt, hanem azon kivul is.
Orgazmusnal a meh osszehuzodik, megkemenyedik, majd elenged, ismet osszehuzodik, stb.
Es ez akkor is igy van, amikor nem varsz babat, csak akkor kicsi a mehed, a szemeremcsontod mogott van, igy nyilvan nem erzed, nem tudod kitapogatni.
Szoval nem kell izgulni, ez normalis, csak akkor lenne gond, ha mehszajgyengeseg miatt minden osszehuzodastol nyilvan szinte a mehszaj. Akkor nem is lehetne szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!