Ma tudtam meg, hogy 3-as ikreim lesznek. Mondjatok valamit, mert nem térek magamhoz.! (? )
Nyugodj meg! =)
Én irigyellek!
Hidd el, mindenki annyit kap, amennyit elbír. Te ezt érdemelted: ergo minden bizonnyal remek édesanya vagy / leszel.
Szívből gratulálok!
előző vagyok:
olyan jó lenne végigkísérni a mamiságod! Benne vagy? Privátban érdeklődgetnék...=)
:)) Nagyon aranyosak vagytok... Szinte alig vagyok gépközelbe, mert rengeteg munkám van...
Nagyon örülök a babáknak, és reménykedek benne, hogy egészségesek lesznek. A férjem majd kibújik a bőréből, ő nagyon szeretett volna ikreket. Nagymamának születtek volna ikrei ( anyukám volt ikerterhesség, de sajnos az ikertesó elsorvadt.) Hát, nagyon meg vagyok lepődve... Igazából, egyik pillanatban úgy érzem, majd kibújok a bőrömből, a másikban pedig kicsit pánikolok, hogy hogyan fogjuk bírni egyszerre a három kis mazsolát...
Első terhességem, és nem kaptam semmilyen hormonkezelést.. :)) A nemüket még nem tudom, de ígérem, hogy amint többet tudok, írni fogok ide gyakorira :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!