Ma tudtam meg, hogy 3-as ikreim lesznek. Mondjatok valamit, mert nem térek magamhoz.! (? )
Hát nagy gratula! :-)
Tavaly elkezdtem vérezni, mentem a dokihoz és hosszasan uh-ozott. Egyszer csak mondja hogy tudja azt nézem, hogy nem-e ketten vannak. Hát majdnem lefordultam a vizsgálóról, mert már 2 van otthon és igaz hogy tervezett volt a 3. baba is, de majdnem meghátráltam azon a bizonyos estén. Aztán hogy ketten e voltak azt már csak a jó Isten tudja, valószinű igen, csak elment a vérzéssel a másik, ő viszont már itt van velem és gyönyörű.
Én is szivesen olvaslak majd itt! :-)
Sziasztok! Köszönöm az érdeklődést..! Igen, minden rendben van :) Hála Istennek!
Sajnos nagyon ritkán jutok internetközelbe, mert a szakdolgozatomat készítem.. Illetve éppen költözködünk és rengeteg a tennivaló. Azt sem tudom hol áll a fejem :)
Még néha most sem igazán hiszem el, hogy 3 bébim lesz :) Egyszerre ráadásul. :) Szóval, minden rendben, a babák jó ütemben fejlődnek. :) Remélem ez mindvégig így marad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!