Ma tudtam meg, hogy 3-as ikreim lesznek. Mondjatok valamit, mert nem térek magamhoz.! (? )
Gratulálok!!!
De majd készülj fel a szörnyülködésekre: Jézusom, eggyel is nehéz, hát még hárommal, mindet akartátok?, hát nem irigyellek, stb...
Barátnőm a "hát nem irigyellek"-re mindig azt válaszolta? hogy pedig nagyon is irigyelhetnél! :)))
De tényleg olyan figyelmetlenek az emberek, hogy akaratlanul is megbántanak ezekkel az ostoba dumákkal. Egy idő után tényleg idegesítő, és ahogy egyre jobban dolgoznak majd a hormonok, kiborító is lesz. Vértezd fel magad!!!
Huhh, gratulálok! És sok egészséget, és boldogságot:)
Én is szívesen nyomon követném hogy mi a namük, hanyadik hétre születnek....stb
Szívből gratulálok nektek!
Ami tuti biztos, hogy nektek 3x annyi örömötök lesz :-)
Sok-sok kitartást kívánok a későbbiekhez!
Én is szívesen fogadnám, ha néha néha elújságolnád mi újság van veletek.
Szép napot!
Gratulálok! És - annak ellenére, hogy egyedi és biztos nem egyszerű a helyzeted - kicsit irígyellek is! Én már az 5. babámat várom, de egyenként jöttek, pedig szívesen szültem volna/szülnék ikreket, és lenne is rá esélyem (nálunk is az anyai nagymamámnak lettek volna ikrei, de ott mindkettő halva született). Egyszerre 3 az külön kihívás, a terhesség meg az első 1-2 év lehet, hogy nehezebb lesz, de aztán szuper lesz, nagyon jól ellesznek együtt! Kitartás, nagyon szurkolok és mégegyszer gratulálok!
7 hetes kismama
az szép, én is pánikolnék, de biztos nagyon boldog is lennék egyszerre. gratulálok! fogd fel úgy, hogy ez egy feladat, amit az élet, vagy Isten szab ki rátok.
és egy, vagy kétpetéjűek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!