Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ezt mondjátok akkor az pozitív vagy nem?
Egyik ismerősöm megtudta hogy ki tetszik nekem. A csajnak meg elmondta. Kérdeztem h mit mondott rá a csaj.
Azt mondta h meglepődött és hogy nem is gondolta volna.
Ebből lehet vmire következtetni? mert azt nem tudtam meg h én is bejövök e neki.
De ha hidegen hagyná akkor sztem nem mondott volna rá semmit.
Legalábbis én így gondolom.
Nem, tévedsz, mert ez semmit nem jelent. Ha hidegen hagyna valaki, akkor is ezt mondtam volna, meg ha közömbös valaki, akkor is. Ha tetszik a srác, és akarok tőle valamit, akkor biztos nem így reagálok. De ez nem jelenti, hogy nem tartom helyesnek.
Szóval ez az egész közömbös.
Azt értem h meglepődött. Azért kérdeztem mert nem tudom és nem értem a nők gondolkodását.
Ha én megtudnám h tetszek egy lánynak, egy olyan lánynak aki nekem nem jön be akkor nem érdekelne, nem szólnék semmit. Akkor viszont meglepődnék ha egy szép lánynak tetszenék.
Ezek szerint a nők nem úgy gondolkodnak mint a férfiak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!