azvan hogy most hetedikes vagyok (lány) és kitűnő szeretnék lenni évvégén mivel számít a középsuliba..matekból 2-3 sokat kapok értem a fizikát és a kémiát de keződnek a nehezebb részek..:S
"mindent lehet csak akarni kel" mindig erre gondolok..szóval akaraat kérdése?
nagyon kitűnő akarok lenni és ezzel dicsekedni mert a mostani korosztályom cigizik piál és nem foglalkoznak a jövőjükkel.örülnek neki és büszkék rá ha kettest vagy eggyest kapnak..mindjárt itt a félév ez annyira nem érdekel mert nem számít sehova de most sem vagyok rosz tanuló sőőt!
szóval tudom h rajtam múlik ,és lehet ugy indulok neki hogy na tisztalappal kezdek és már februárban nemis fogok tanulni..ettől félek..
adnátok tanácsot vagy esetleg bíztatást?
2010. dec. 18. 12:07
1/8 anonim válasza:
Tudom, nagyon nehéz ilyenkor csak tanulni, én is szívesebben mennék korizni, moziba, vásárolgatni, de be akarok kerülni a város egyik legerősebb gimijébe, szóval.. Csak mindig gondolj arra, hogy oké, hogy most nem vagy boldog a sok tanulástól, de felnőttkorodban duplán kapod majd vissza:) Én mindig evvel biztatom magam és már majdnem kitűnő vagyok:D
13/L
Sok szerencsét!
2010. dec. 18. 12:19
2/8 anonim válasza:
ha most nem tanulod meg gimiben csak minden nehezebb lesz. szóval szerintem inkább tanulj most :D most még minden olyan könnyű..aztán sokkal nehezebb lesz. és koncentrálj azokra a tantárgyakra, amikre szükséges lesz! persze a többit se hanyagold el, mert ki tudja hogy jövőre mit szeretnél tanulni :) gondolj arra, hogy okos vagy, és képes vagy jó jegyeket szerezni, bár ha nem leszel kitűnő az se baj. hidd el, én is ismerek pár nagyon okos embert, akik nem voltak kitűnőek, mégis többet ér a tudások mint annak, aki mindenből ötös volt. 17/L
2010. dec. 18. 12:54
3/8 anonim válasza:
:) Nem lehetetlen, próbálj meg kicsit hajtani. A rajzzal, énekkel, tesivel meg hasonló tantárgyakkal mondjuk nem érdemes sokat foglalkozni. :)
2010. dec. 18. 13:20
4/8 anonim válasza:
De a rajzzal azért jó lenne foglalkoznod, ah pl. grafikus akarsz lenni:)
2010. dec. 18. 14:13
5/8 anonim válasza:
Igen. Sok mindent lehet de akarni kell. Kevés v ha annyit kell tanulnod akk a gépezés elhagyása meg tv helyett is tanulni. Szal nagyon sokat. Gimnáziumban meg még többet kell tanulnod és legalább belejönnél.
2010. dec. 18. 16:58
6/8 anonim válasza:
Hát 2-3assal nehéz lesz mert akarni könnyű beteljesíteni nem.Amúgy a kémia könnyű nekem a kedvenc tantárgyam azzal megyek továbbtanulni.
2010. dec. 18. 18:48
7/8 anonim válasza:
Csak dicsekedni akarsz vele?Akkor szerintem bele se vágj..Egyébként te is csak általánosítasz mint még pár ember..Nem minden 13-17 éves piál,drogozik,cigizik etc..Mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!