Clostilbegyt-es nők miért mondjátok itt olyan sok topikban, hogy mennyire jó ez a gyógyszer és, hogy sokat segített?
Nem is tudom, talán mert személyes tapasztalatuk van vele.
Persze ez sem csodabogyó, csak annak segít, akinek nincs rendes peteérése.
Nekem az első hónap sikertelen volt, de próbálkozunk tovább. Nekem is feltűnt, hogy itt sokan dicsérik, 95%-s arányban, máshol viszont lehúzzák.
Lehet, hogy a negatívumokra nem kérdeztek rá!
Én próbálok magunkra koncentrálni, és pozitívan gondolkodni, és remélem beválik. Ha nem, akkor jön a kövi módszer :)
Nekem a clostytól rengeteg érett tüszőm lett, 3 meg is termékenyült már az első kúra után, két szívhang volt egészen a 8. hétig, de végül csak egy maradt.
1 hónap múlva szülök :)
Nekem ez az első Clostys hónapom. PCO-m van,nincs peteérésem,de a ciklusaim pontosak.
Az utolsó hozzászólónak gratulálok! :)
Remélem hamarosan mi is jó hírről szolgálhatunk...kitartás...
Azért mert tényleg így van. Az sem túlzás, ha azt állítjuk, több százezer gyerek fogant mellette. Egész Közép- Kelet-Európában használják (20-30 éve), gondolom nem véletlenül. De ne felejtsük el, hogy ez sem csodaszer. Még a több százezerbe kerülő hormoninjekciók sem garantálják a sikert, erre én vagyok a legjobb példa, de a Closty nekem is segített, csak sajna nem jutott el a méhig a megtermékenyített petesejt, beágyazódott a petevezetékbe. Ez azt jelenti, hogy a Clostytól lett teljesen jó petesejtem (vert a szíve!), a hiper-szuper hormonszuriktól pedig a 6. lombik lett sikeres.
34+4 hkm
válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:45
Még eszembe jutott, hogy én is ám Closty-val sikerültem :))
23 éves 35 hetes kismama :)
nekem már lassan másfél hete késik tőle, de a tesztek negatívak. volt has szurkálás, kicsit fájtak a mellbimbóim, meg olyan mintha cipelnék ott valamit (lent a hasamban), olyan furcsa érzés, fel vagyok puffadva. a mai terhességi tesztet oda vittem az ablakhoz fénybe és láttam egy nagyon halvány második csíkot, de kidobtam mert ha már ennyit késik akkor jóval erősebbnek kéne lennie a T csíknak. ez a closti nekem teljesen bezavart.
az előző terhességemnél ott rendesen megvoltak a terhességre utaló tünetek, mensi szerű görcs, mell feszülés stb, mondjuk az a baba nem maradt meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!