Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-19 évesek, miért csaltok a...

12-19 évesek, miért csaltok a korotokkal, miért nem a betöltött évet mondjátok ha valaki kérdezi?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, a legtöbben többnek mondják magukat a fent említett korosztályban... Tehát ha például decemberi születésűek, akkor már az év elejétől ők azt a kort mondják, amit majd csak be fognak tölteni decemberben. De mire jó ez hogy görcsösen idősebbnek akartok tűnni? Így szerintem nincs is varázsa a szülinapnak, ha már előtte akár 10 hónappal is annyinak mondjátok magatokat.
2013. márc. 19. 17:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig azt mondom... -.- Hozzáteszem van amikor kell csalni mivel 10 éves koromban regisztráltam Facebookra ahol 13 év a minimum tehát akkor ezért csaltam bárhol máshol megmondom ha kérdezik itt is..., igaz ezért sokszor lehúznak (más kategóriákban) 13/F
2013. márc. 20. 09:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Most egy kicsit morbid leszek, de pl. ha valaki meghal, akkor is a betöltött életkort írják a koporsóra még akkor is, ha másnap lenne a születésnapja. Tehát az az életkor számít, amit az ember már betöltött.
2013. márc. 20. 12:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:29

Nem, csalni sehol sem KELL.

Facebookon pedig elég nyilvánvaló, hogy azért nem regisztrálhatnak 13 éven aluliak, mert nem nekik való.

Mondd meg, mit keres egy 10 éves alsós kisgyerek a Facebookon?

Istenem, segíts meg.

2013. márc. 20. 13:47
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

azért, mert 6 évesen mentem iskolába. májusi vagyok, szóval van aki majdnem 1,5 évvel idősebb nálam ... úgyhogy kínos, ha már az egyel alattunk járó évfolyam téli/tavasziak IS betöltötték azta kort, amit én még nem, ráadásul az én évfolyamom már a következőt ... (akik 7-7,5 évesen metek iskolába)

szoval nagyooooooonnnnnnnnnnnnn utálom:((( de muszáj a betöltött +1-et mondani. még jó, hogy nem lászik rajtam! (15-16-nak néznek)

betöltött kor: 14-.- -.-"""

amit mondok: 15

és így is van, aki már betöltötte a 16-ot és rengetegen fogják nyárig+nyáron ...

2013. márc. 20. 17:49
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
előző: már tavaly (tavasszal)nyáron 15-t mondtam. és olyan rossz, amikor a buliban 16-os a korhatár ... és személyivel engednek be. valaki már/1-2 hónap múlva tölti a 16-ot én meg csak jövőre-.-""" én meg kéregethetem több mint 1 évig a személyit. annyira gáz.://////// úgyhogy fb-n is +1 év van.
2013. márc. 20. 17:54
 16/23 anonim válasza:
Sokan azért, hogy találjanak magunknak minél előbb barátot/barátnőt... kiadják magukat 12 évesen 15-nek és egy 15 évesre egy 17 éves felfigyel, ellenben egy 12 évesre nem...
2013. márc. 20. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Drága kis 13 éves!

Nem fogok válaszolni a privát üzenetedre, nyugodtan írhattál volna itt is. :)

Csak tudod elég idegesítő, mikor ezek a 10 éves kisgyerekek bejelölgetnek facebookon, aztán 5 percenként írogatják ki, hogy mekkora nagy szerelmi bánatuk van, neked pedig a nyilvános üzenőfaladon azt kell bámulnod.

Egyébként nem különösebben érdekel, de nem tudom, hogy mit tudsz ott csinálni. Főleg, hogy szerencsére azért nem jellemző, hogy minden 8-12 éves fent legyen, legalábbis szerencsére én nem azt látom, hogy egy teljes osztálynyi kisgyerek fennlóg facebookon.

2013. márc. 21. 14:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Én '93. január hónapban születtem, de általánosban volt '91. novemberi osztálytársam. Sosem éreztem "gáz"-nak, hogy majdnem én vagyok a legfiatalabb ( volt tőlem pár 1-2 hónappal fiatalabb srác még.)

Középiskolában volt '90.szeptemberi osztálytársam. Én 9-ben 14 voltam. Ő már betöltötte a 17-et :D

2013. márc. 21. 15:53
 19/23 anonim válasza:
én csak a "vagy-e már 18?" nál csalok. januári vagyok, szóval nem hiszem hogy nagyon gáz lenne hogy évelején már eggyel nagyobb számot mondok. miért csináljuk? mert egy bizonyos életkorig az tök jól hangzik ha idősebb vagy.
2013. márc. 21. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára még általánosban mondtam nagyobb számot. '93-as vagyok, az osztálytársaim zöme pedig '92-es,elég rossz volt mindig a legfiatalabbnak lenni. Meg fiatalabb korában az ember amúgy is szeret idősebbnek tűnni:)

Most, hogy 19 éves vagyok, sőt, már egy hónap sincs, hogy betöltsem a 20. életévemet, már inkább lefelé csalok. Ha megkérdezik, hány éves vagyok, ennyi a válaszom "19 múltam". Ja múltam, 11 hónapja, de ezt nem kell mindenkinek tudnia.

2013. márc. 22. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!