12-19 évesek, miért csaltok a korotokkal, miért nem a betöltött évet mondjátok ha valaki kérdezi?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, a legtöbben többnek mondják magukat a fent említett korosztályban... Tehát ha például decemberi születésűek, akkor már az év elejétől ők azt a kort mondják, amit majd csak be fognak tölteni decemberben. De mire jó ez hogy görcsösen idősebbnek akartok tűnni? Így szerintem nincs is varázsa a szülinapnak, ha már előtte akár 10 hónappal is annyinak mondjátok magatokat.2013. márc. 19. 17:54
21/23 anonim válasza:
Én mindig megmondom, hogy mennyi vagyok. Eddig mindig többnek gondoltak, mint amennyi vagyok 1-2 évvel minimum. 2 éve 21-nek gondolt egy pasi.
19l
22/23 anonim válasza:
Nem tudom én sem, de általában a legtöbben mindenféle más dologban is "csalnak" így. Én általában vagy a betöltöttet mondom, vagy azt, hogy "x éves leszek y hónapban".
23/23 Nirata válasza:
17éves koromig tényleg toltam fölfele pár évet(a pasik,és a pia miatt)
De aztán "felnőttem"=18 lettem és már nem kell (:
Viszont idén leszek 20,és már az zavar ha nem kérik el e személyit ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!