Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt miért olyan furák a 16-7...

Itt miért olyan furák a 16-7 évesek?

Figyelt kérdés

Feltesznek itt kérdéseket, hogy "Mit csináljak a nyáron? 16/L." "Unom magam, mit csináljak?? 17/F"

Most komolyan? Nincs baráti társaságuk? Én egy 14 éves lány vagyok, 1 hete tart a nyári szünet de én már 3 buliban voltam, kb. minden este elmegyek a barátaimmal valahova úgy éjfél-1-2 óráig! Illetve én is rendezek bulikat, kerti partikat, nyársalásokat. Ha én, és még sokan eltudjuk tölteni az időnket akkor ez a sok 16-17 éves miért nem? Ők már azért idősebbek és érettebbek az én korosztályomnál még a fiúk is jobban szóba

jöhetnek náluk! Nem értem őket, itt sajnáltatják magukat miközben itt a nyár és élvezniük, bulizniuk kéne!

2013. jún. 21. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
86%

Most mit vártál, hogy megdicsérjünk, milyen ügyes vagy, hogy bulizol?

Én abba a korosztályba tartozok, akiket te gáznak tartasz és nem lenne pofám heti háromszor elmenni bulizni a szüleim pénzéből (Javíts ki, ha nincs igazam, de nem hiszem, hogy dolgozol!). Helyette dolgozok és mondjuk kéthetente bulizok..

Ajánlom a szerelem-szex témakört, már várom tőled az Ettől lehetek-e terhes? kérdést..

Szánalom.

2013. jún. 26. 17:50
 52/76 A kérdező kommentje:
Utolso!Ennyire ertetlen vagy vagy csak direkt csinalod? Semmi közöd hozza!! Nem erdekel a velemenyed, hiaba irod le! Azokba kötsz bele, amiket mar leirtam egyszer, olvasd el ha erdekel es maradj csendben ha ertelmeset nem tudsz irni. Nem gaznak tartom ezt a korosztalyt, csak azt nem ertem miert nem foglaljak el magukat valamivel. Tanulas, bulizas, pasizas, taborok stb. Mert annak mi ertelme, ha egy idegentöl kerdezgetik, hogy "Mit csinaljaka nyaron? Szenvedek az unalomtol.." Attol meg, hogy estenkent eljarok szorakozni, napközben különtanarhoz jarok, mert jövöre szeretnem letenni a nyelvvizsgat angolbol. A szanalmas szo nem mondhato el rolam, de ezutan a megnyilvanulasod utan Rolad annal inkabb. Szep napot!
2013. jún. 27. 12:49
 53/76 anonim ***** válasza:
97%

Már bocs, de kiírod ide, h ez meg az milyen gáz, h mit csinálnak, amikor meg más mondja neked, h te vagy a gáz, akkor egyből semmi köze hozzá? És neked mi közöd van ahhoz, hogy a 16-17 évesek mit csinálnak? El vagy kicsit tájolva szivike. Törődj a saját kis dolgoddal, és senki sem fog beszólogatni, ilyen egyszerű.

Erre mondják, h ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Csak h tanulj is egy kicsit.

(Juj erre fog az jönni, h te igen is tanulsz, mert ilyen és olyan lett az átlagod. Előre látom. :D)

2013. jún. 27. 13:26
 54/76 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem iszonyatosan szánalmas vagy,kedves kérdező!
2013. jún. 27. 13:32
 55/76 anonim ***** válasza:
94%
Ha nincs hozzá semmi közünk akkor miért osztod meg velünk?
2013. jún. 27. 14:15
 56/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, néha én is unom magam, de nem sajnáltatom magam itt gyakorin. Nekem nincs bajom azzal hogy te bulizgatsz, csak mindig nagyon vigyázz magadra.

Én mondjuk elvagyok ha filmeket, sorozatokat nézek, csavargok, szóval nekem gyorsan telnek a napok :D.

19/f

2013. jún. 27. 15:03
 57/76 anonim válasza:
100%

Én örülnék, ha olyan életem lehetne, mint a kérdezőnek!

Sajnos nekem is olyanok a szüleim, főleg anyukám, hogy sehova nem mehetek... Hetente elengednek valamelyik barátnőmmel a parkba, fagyizni egy-két órára, de sötétedés előtt haza kell érnem. Már kezdek beleőrülni magányba.

Ezeknek az éveknek kéne a legszebbnek lennie, ehelyett itthon ülök egész nyáron.

Szerintem az a baj, hogy mindenki a facebookon lóg, lesik az ismerőseiket, chaten beszélgetnek a barátaikkal, miközben ezt élőben is megtehetik. Mindenki nagyon várta a nyári szünetet, hogy majd mennyi programot csinálnak, ehelyett látom, hogy egész nap van fent minimum 30-40 ember a 150-ből. Szerintem ez már nagyon gáz, hogy ennyire virtualizálódtak az emberek. Ez a legnagyobb gond, hogy inkább gépezünk, mintsem kimenjünk, és együtt töltsük az időt!

17L

2013. jún. 27. 15:21
 58/76 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem miért kell 1-2ig oda lenni, egyáltalán mi az a hely, ahol 14 évesen ott lehet ennyi ideig és nyitva is van... Amiket felsoroltál azokat nem lehet délután meg 10-11 ig befejezni?
2013. jún. 27. 15:59
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
Már kinőttem a kamaszkorból, az anyád lehetnék, és úgy írom, hogy nincs sok felelősségérzetük a szüleidnek, mégha fel is háborodsz. Egy elkényeztetett, öntelt kislány vagy, aki szerint az a normális, hogy már 3 buliba voltál és 1-2-re érsz haza. Ettől érzed magad nagyobbnak? Attól még csak egy kislány vagy. Talán a 16-17 évesnek több esze van, esetleg nyáron dolgozik, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy bulikat, nyársalásokat tartson. De ez ugye neked eszedbe sem jut? Remélem az én lányom ha annyi idős lesz, mint most te, nem ilyen lesz :-(.
2013. jún. 27. 16:10
 60/76 anonim ***** válasza:
79%

Emberek köhög a bolha :D

Most szarjam össze magam,hogy 14 évesen az a legjobb nyári elfoglaltságod,hogy bulizol meg iszol és kint csavarogsz? :D Szerintem te is megfogadhatnád azt a tanácsot amit itt osztogatsz mindenkinek: Törődj a saját dolgoddal!

Érdekes 17 vagyok és nem szoktam bulizni,nem iszok alkohol és itthon vagyok sötétedésre. Itthon olvasgatok,zongorázok,INTERNETEZEK. Mert ehhez van kedvem. Ha unatkozni akarok és kiírni egy kérdést ide,hogy mit csináljak akkor megteszem?

Mi ne ugassunk bele a te éledbe de te elbírálsz másokat?

Hihetetlen :D

2013. jún. 27. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!