Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt miért olyan furák a 16-7...

Itt miért olyan furák a 16-7 évesek?

Figyelt kérdés

Feltesznek itt kérdéseket, hogy "Mit csináljak a nyáron? 16/L." "Unom magam, mit csináljak?? 17/F"

Most komolyan? Nincs baráti társaságuk? Én egy 14 éves lány vagyok, 1 hete tart a nyári szünet de én már 3 buliban voltam, kb. minden este elmegyek a barátaimmal valahova úgy éjfél-1-2 óráig! Illetve én is rendezek bulikat, kerti partikat, nyársalásokat. Ha én, és még sokan eltudjuk tölteni az időnket akkor ez a sok 16-17 éves miért nem? Ők már azért idősebbek és érettebbek az én korosztályomnál még a fiúk is jobban szóba

jöhetnek náluk! Nem értem őket, itt sajnáltatják magukat miközben itt a nyár és élvezniük, bulizniuk kéne!

2013. jún. 21. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
97%
14 évesen ilyen sokáig jársz bulizni? Már ne is haragudj de ez egy kicsit gáz. Én 15 éves vagyok, és akkor is le lettem szidva amikor este 9 óra helyett háromnegyed 10-kor értem haza, pedig csak a vonat késett...
2013. jún. 21. 14:59
 22/76 anonim ***** válasza:
21%
Szegény csajszit jól lehurrogtátok, holott nem a szórakozóhelyeken rázza a fenekét, hanem rendes házibulikba járkál, sütögetnek. Ilyen idősen 1-2 óráig kinn maradni nem durva dolog szerintem, főleg, hogy 2-4 évesekkel mászkálnak az emberek a városban 10 órakor, 10 évesek játszanak kinn éjfélig. A nagy meleg miatt, napközben inkább csak a strand, ami opció, de azt nem lehet minden nap fizetni...
2013. jún. 21. 15:14
 23/76 anonim válasza:
98%
Megint egy elkényeztetett butuska 14 éves gyerek.
2013. jún. 21. 15:23
 24/76 anonim válasza:
92%
Figyelj,én nem ítéllek el,de szerintem had töltse el mindenki úgy az idejét és a nyári szünetét ahogy szeretné! Ha neked az a jó, hogy bulizgatsz és megteheted mert a szüleid engedik és meg bíznak benned hát tedd azt. A te életed te és a szüleid felelőssége, viszont vannak olyan gyerekek/tinik akik ezt nem tehetik meg mert aggodnak értük a szüleik vagy csak egyszerűen nem is akarnak bulizgatni biztos nekik is vannak jó kis programjaik barátokkal vagy akármi más, szerintem ezt kevés tini engedheti meg magának mert ugye mindenkinél másak az anyagi és családi körülmények is.
2013. jún. 21. 15:42
 25/76 anonim ***** válasza:
86%

Hagyjátok a Kérdezőt, nem tehet a kommentjeiről, hiszen még gyerek!

14 évesen ne várjátok el senkitől, hogy ne legyen felszínes. Nulla élettapasztalattal fogalma sincs és nem is lehet, hogy a nyári szünetet és az idő hasznos eltöltését nem csak a bulik számában lehet mérni.

2013. jún. 21. 15:47
 26/76 anonim ***** válasza:
34%
Nem azzal van a gondja a kérdezőnek, hogy más nem bulizik annyit mint ő. Egy kis szövegértési tudás nem ártana itt pár embernek. Ő azt nem érti, miért nem tudja elfoglalni valaki magát, mivel 600ezer ilyen típusú kérdés érkezett a napokban. Ő egy példát említett, a sajátját, nem kizárólagos lehetőségként.
2013. jún. 21. 15:51
 27/76 anonim válasza:
28%
Ne higgyétek már azt, hogy minden házibuli, vagy 'beülős' piás, drogos, ahova csak tinip.csák járkálnak. Gondolom a kérdező nem ilyenekre gondolt, hanem normális helyekre. A kérdező jól teszi, hogy ilyenekre jár, nem pedig otthon poshad mint a kortársai. :)
2013. jún. 21. 16:01
 28/76 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem, mi a halálért jó valakinek más elfoglaltságán agyalni, ahelyett, hogy a saját dolgait intézné.
2013. jún. 21. 18:12
 29/76 anonim ***** válasza:
89%
Én pl. a szünetben még nem is beszéltem a barátaimmal, sőt, hogy megbotránkoztassalak: még a lakásból sem mentem ki :D pedig Szegeden lakok. És egyáltalán nem unatkozok: filmezek, sorozatokat nézek, olvasok, nyelvet tanulok, zenét hallgatok, videojátékozok... És ha ettől most furának tartasz egészségedre, de én teljesen jól érzem magam. 16/L
2013. jún. 21. 19:27
 30/76 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: mintha én írtam volna :D Mondjuk én azért beszéltem már a barátaimmal.

15/L

2013. jún. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!