Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt miért olyan furák a 16-7...

Itt miért olyan furák a 16-7 évesek?

Figyelt kérdés

Feltesznek itt kérdéseket, hogy "Mit csináljak a nyáron? 16/L." "Unom magam, mit csináljak?? 17/F"

Most komolyan? Nincs baráti társaságuk? Én egy 14 éves lány vagyok, 1 hete tart a nyári szünet de én már 3 buliban voltam, kb. minden este elmegyek a barátaimmal valahova úgy éjfél-1-2 óráig! Illetve én is rendezek bulikat, kerti partikat, nyársalásokat. Ha én, és még sokan eltudjuk tölteni az időnket akkor ez a sok 16-17 éves miért nem? Ők már azért idősebbek és érettebbek az én korosztályomnál még a fiúk is jobban szóba

jöhetnek náluk! Nem értem őket, itt sajnáltatják magukat miközben itt a nyár és élvezniük, bulizniuk kéne!

2013. jún. 21. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
94%
Én sem értem, hogy anno címerezni jártak a tinédzserek, nyári munkát kerestek, jogsira gyűjtöttek, bedolgoztak a szüleiknek, céljaik voltak és hasznosan kihasználták rá a nyári szünetet, néha elmentek strandolni és kész. Most meg 14 évesen heti 3 buliba járnak hajnal 2-ig anyuciék lóvéján, és nem értik a náluk idősebbeket, hogy miért nem teszik ugyanezt. Tényleg fura világ van, hallod!
2013. jún. 21. 12:00
 2/76 anonim válasza:
98%
Már ne is haragudj, de 14 évesen miért járkálsz éjfél után? Kicsit még nagyon fiatal vagy az ilyesmihez. Nem mindenki bulikirálynő/bulikirály... Az nem normális amit te csinálsz...
2013. jún. 21. 12:01
 3/76 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is, az nem normális, amit te csinálsz. Én 15 évesen egyszer engedtem meg magamnak, hogy hajnalban estem haza (inkább kora reggel), akkor is akkora pofont kaptam anyumtól, hogy egész nap csengett a fülem, és az egy héttel később sátorozásnak is búcsút inthettem... Anyud/apud ezt komolyan engedi? Elég szörnyű...
2013. jún. 21. 12:07
 4/76 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, nem mindenkinek vannak barátai, vagy ha vannak, akkor nyaralnak, más elfoglaltságuk van a nyárra stb.

A haverjaimat minden évben hívtam nyáron strandra meg ilyen helyekre, de kb. senki nem ért rá.

Az, hogy 3 buliban voltál 14 évesen, arra inkább nem mondok semmit, mindenki más kulturális közegben mozog. ;) Nem mindenkinek a kijárás a fő szórakozása.

Mellesleg sok embert nem is engednek ki 1-2-ig... Teljesen jogosan.

2013. jún. 21. 12:10
 5/76 anonim ***** válasza:
92%
Azért ez gáz,14 éves taknyosként bulizgatsz meg éjjel esel haza,nyaralgatások,gratulálok nagyon felelősségteljes szülők...
2013. jún. 21. 12:27
 6/76 A kérdező kommentje:
Miért én lennék a gáz? Mert nektek nem engedték meg ezeket? Ti ne merjétek megkérdőjelezni a szüleim felelősségérzetét!! Jönnek értem mindig, azt azért nem engedik, hogy egyedül jöjjek haza hajnalban! Nálunk és az én baráti társaságunkban ez a normális, nem az, hogy az interneten töltöm az időm sehova se megyek mert nincs kivel stb. Azért ezt nem hiszem el, hogy senkije sincs, se család (unokatesók, féltestvérek, testvérek), se barátok. Ez nem élet, milyen megkeseredett felnőtt lesz belőlük....
2013. jún. 21. 13:09
 7/76 anonim válasza:
97%
És belőled milyen felnőtt lesz....
2013. jún. 21. 13:13
 8/76 A kérdező kommentje:
Intelligens!;)
2013. jún. 21. 13:14
 9/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de én eddig alig voltam haverokkal, és nem volt 10 percem unatkozni... Motorozok, nagyobb jogsira pénzt gyűjtök (vatera), bringázok, nagyszülőknél segítek pl. fűnyírás.

Persze voltam haverom+2 lánnyal 2x is mozizni nyáron, ma is megyek, hétvégén is átjön pár haver, talán lesz valami laza du. buli, ha nem lesz rossz idő.:)

Mondjuk errefele nem szokás az ilyen hardkór bulizás. Szóval este kilenc körül már nincsenek kint a gyerekek... Mondjuk azért vannak házibulik, de éjfélkor azoknak is vége. Nyugis környék.:)

Amúgy nem mindenkit vonz a bulizás! Azért ezt ne felejtsd el.:) Mellesleg a mai világban annyira hülye az ember, hogyha nem mondják meg mit csináljon nem csinál semmit... Szóval itt a baj.

(Amúgy megjegyzem te is nézed az oldalt, sőt én is, pedig nyár van, van mit csinálni...:D)

15/F

2013. jún. 21. 13:24
 10/76 anonim ***** válasza:
96%
Kétlem,hogy intelligens leszel ettől,az,hogy 23 évemmel szórakozok,bulizok,éjjel megyek haza az oké,de 14 évesen már ne is haragudj ettől intelligens nem leszel,én meg nem vagyok életunt,mert 14-15 évesen nem bulizgattam,meg nem maradtam hajnalig kint,nagyon is meg lehet kérdőjelezni a szüleid felelősségérzetét,nem sok van az tuti,a szórakozás nyár élvezete nem azt jelenti,hogy heti 5ször hajnalig buli,sajnálatos,hogy számodra ez az élet élvezése
2013. jún. 21. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!