Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegfelvonulás, zsidófesztivá...

Melegfelvonulás, zsidófesztivál. A pedofilokat melyik nap ünnepeljük?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 16:23
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
19:31: szerintem az is gusztustalan, ha egy hetero pár nyalakodik ott, ahol sok ember látja... én pl nem szoktam a párommal, max puszit adni olyan helyeken, ahol tömeg van, mert a szexualitásunk ránk tartozik... úgyhogy joggal kérhetem ezt a melegektől is, mivel én is betartom, pedig nem vagyok meleg... nem akarok senkit kiközösíteni, képzeld, van is meleg barátom, akit nagyon szeretek(kár, h meleg :D ), és tutod, miért fogadjuk el? mert nem kell állandóan azt hallgatnunk, hogy ő meleg és hogy fogadjuk el szegényt, mert jaj....nem nyafog, teljesen normálisan viselkedik...egyetlen egyszer megbeszéltük vele a dolgot, mikor kiderült és azóta fel sem hozódott a téma...és egyszer sem jött még oda egy másik pasival, akivel látványosan ölelkezett volna, és nekünk ezt egyszer sem kellett végignéznünk, mert nem erőszakolja ránk az elfogadását...látod, épp ezért el is fogadjuk...
2010. márc. 12. 08:02
 52/53 anonim válasza:
A zsidók vagy melegek semmiképp sincsenek egy szinten a pedofilokkal. Nem kéne ilyenek alapján megkülönböztetni az embereket. A pedofília sokkal súlyosabb dolog, mint az, hogy valaki homoszexuális-e vagy nem.
2010. dec. 13. 18:00
 53/53 anonim ***** válasza:
és tényleg, rákerestem a googlebe hogy pedo pride day, és április25 a válasz, LOL XD ^^
2011. szept. 18. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!