Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegfelvonulás, zsidófesztivá...

Melegfelvonulás, zsidófesztivál. A pedofilokat melyik nap ünnepeljük?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 16:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
37%
nincs nekem semmi bajom a melegekkel de ne csodálkozzanak hogyha mennek ellenük tüntetni mert sokan nem fogadják el ezt
2009. szept. 1. 22:05
 32/53 anonim ***** válasza:
81%

"A pedofil irányultságúak, akik sohasem követnek el bűncselekményt, nem érdemlik meg, hogy a társadalom alapból bűnözőnek tekintse őket. Egyszerűen egy szexuális kisebbség."

Ha tudomásodra jutna, hogy egy pedofil a gyereked fotójára veri, vagy kéjesen mosolyog rá délutánonként a parkban, persze anélkül, hogy hozzáérne, akkor ilyen kib@szottul liberálisan gondolnád ezt? Vagy védenéd, hogy jajj hát szegény, nem tehet róla? Ezt a kijelentést te sem gondolhattad komolyan.

2009. szept. 2. 00:54
 33/53 anonim ***** válasza:
5%
Előző: ez merő fikció, ilyesmi nem jut az ember tudomására. De nem érdekelne, pontosan elég lenne a gyerekemet védeni, ennyi.
2009. szept. 2. 09:29
 34/53 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, van-e ilyen, de ha van, az már tényleg túlzás lenne...

A Zsidófesztivál azért elég kulturált keretek között zajlott, én láttam a helyszínt, be is néztem volna, ha nem lett volna más dolgom.

A melegfelvonulást provokációnak gondolom, főleg így, hogy lezárják a forgalmas területeket, mikor sokan mások ilyenkor hétvégén járnák a várost, és bizonyos járatokat most nem tudnak úgy használni. Ha ők is találnának egy fix helyszínt (a zsidófesztiválosok megoldották, ők a Király utcában voltak), talán nem lenne ennyi gond belőle, hagynák a békés városlakókat élni a hétvégéjüket nyugodtan.

2009. szept. 5. 12:06
 35/53 anonim ***** válasza:
jah, :D és akkor van sorozatgyilkos fesztivál is ?O.o :D
2009. nov. 12. 17:07
 36/53 anonim ***** válasza:

Van elnyomó és nem elnyomó másság.

A pedofil, sorozatgyilkos, stb. másokat elnyomva "más", ezért elítélendő.

A homoszexuális nem elnyomó módon "más" - attól, hogy ő meleg, elfér tőled, te ugyanúgy hetero maradsz. tehát a nem elnyomó másság tolerálandó.

2009. nov. 12. 18:30
 37/53 anonim ***** válasza:
51%
Megmosolyogtam a kérdést, pedig valójában szomorú. Remélem ez nem következik be, de jövőre már nem lesz b.zi vonaglás, ellenben a zsidófesztivállal..
2009. nov. 13. 22:29
 38/53 bumbi02 ***** válasza:
23%
a melegfelvonulást én sem értem.. de mi bajod a zsidófesztivállal? sozktál karácsonyozni? adventi vásárok? azt mér nem tiltjuk be, az meg keresztény..
2010. jan. 8. 22:35
 39/53 anonim ***** válasza:
22%
Egyszerü és a kérdés alég primitiv jelegü.. A pedofil és a sorozatgyilkos meg stb... büntetendö cselekmény igy mért kellene felvonulás ill. nap nekik ? A zsido az egy kulturált vallás illetve népforma tehát azokat nem értem mi a gond. A meleg (bár szerintem a b*zi jobb szó rájuk hiába nem szabad :) én nem tolerálom öket valamiért de lehet azért mert lezárják az utakat és pucéran rohangásznak.. ) az nem büntetendö de nem szép és elég provokálo dolog hogy az utakat lezárják hogy a melegeg ott "izéljenek " hiszen én nemtudok olyanrol ahol a heterok utcákat lezárva felvonulo kocsikon szeretkeznek... SZoval ezekel tisztába kellene lenni nem pedig krédezni provokácioból..
2010. jan. 9. 08:50
 40/53 anonim ***** válasza:
48%
A kommentelők komolyan elgondolkodhatnának azon a kérdésen is,hogy miért dob el magától a magyar minden olyat, ami a sajátja. A kereszténység a mienk, a zsidóság nem. Hogy lehet valaki ennyire nemzetellenes?
2010. jan. 14. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!