Melegfelvonulás, zsidófesztivál. A pedofilokat melyik nap ünnepeljük?
"A pedofilok nem erőszakolnak gyerekeket. Szexuális kisebbség, akiket ugyanúgy el kellene fogadni, mint a melegeket."
Ez nem egészen így van. A homoszexuális közösülés két beleegyezési korhatár fölötti, tehát önálló döntésre képes személy között zajlik, ezért teljesen legális. De egy pedofil felnőtt olyan gyerekkel akar szexuális kapcsolatba lépni, aki e korhatár alatt van, tehát nem lehet azt mondani, hogy beleegyezését adta ehhez az aktushoz.
Maga a pedofil irányultság nem bűn, de a pedofil közösülés, aminek megrontás a hivatalos neve, bűncselekmény, és nehéz elképzelni, hogy valaha erről máshogy fogunk gondolkodni, pontosan a leírt okokból. Ugyanis a homoszexuális közösülésnél, ha erőszak nem történt, nincs sértett, mert mindkét fél beleegyezett. A megrontásnál viszont ez fogalmi képtelenség.
A pedofil irányultságúak, akik sohasem követnek el bűncselekményt, nem érdemlik meg, hogy a társadalom alapból bűnözőnek tekintse őket. Egyszerűen egy szexuális kisebbség.
Most nagyjából abban a helyzetben vannak, mint a melegek 100 évvel ezelőtt.
omg.
komolyan vannak akik védik a pedofilokat? :(((
szerintem csak egy szintén pedofil mondhat ilyen.
milyen az a pedofil, aki nem követ el bűncselekményt?
otthon titokban a gondolataira ver a f...t?
vagy netán óvodák mellett?
az eszem megáll.
a zsidókkal és melegekkel semmi bajom, de ez kiverte a biztosítékot.
Mondjuk szerintem a melegfelvonulást és a zsidó fesztivált sem lehet egy kalap alá venni... A zsidóság egy évezredes kultúrával rendelkező vallási közösség, akik miért ne tarthatnának fesztivált? Ugyanúgy ahogy lehetne mittomén iszlám fesztivál, meg buddhista (lehet, sőt valószínű hogy valahol van is, lehet hogy nem fesztiválnak hívják hanem valami más a rendezvény elnevezése).
A melegek egészen más tészta, és az okuk is más a felvonulásra... amit mondjuk én sem támogatnék, csinálják otthon amit akarnak, de mondjuk a gyerekemnek ne kelljen az utcán végignéznie a női ruhában riszáló bácsikat. Az is más lenne talán ha csak egy csendes "civilruhás" felvonulás lenne.
A pedofilokat meg fogadjuk el??? Hű.. Hát meredek vélemény, és aki ezt írogatja gondoljon már bele hogy bárki az ő gyerekét is zaklathatná. A hideg szaladgál a hátamon. Mert szerintem szűk a határvonal aközött,hogy csak szimplán az valaki de nem zaklat senkit, illetve hogy tettlegességé fajuljon az irányultága... Hiszen a kísértés mindig ott lesz, és ha folyamatosan elfojtja lehet hogy egyszer felszínre tör... Én azért tartanék tőlük továbbra is, és nagyon nagy különbség, hogy őket nem fogadja be a társadalom vagy a melegeket. Összehasonlíthatatlan! A melegeknél két felnőtt ember kapcsolatáról van szó, amit mindketten akarnak!!
mivel nem mindenki jött rá: a kérdésem ironikus volt...természetesen nem a pedofilok ünneplését vagy támogatását követelem...épp ellenkezőleg...arra vagyok kíváncsi, miért kell külön napokat,rendezvényeket szánni bizonyos csoportok magánügyeire?
fogadjuk el a melegeket, legyünk toleránsak, de ez nem jelenti azt,hogy mutogatniuk kell magukat,ahogy én sem mutogatom ország világ előtt a perverzióimat,ahogy egyik ember sem teszi (kivéve a melegeket,akik még fel is vonulnak)
a zsidó fesztivált pedig azért nem értem, mert ugyanaz a véleményem róla, mint a melegfelvonulásról..miért rendeznek külön fesztivált, mikor az ő vallásuk az ő magánügyük...én még nem hallottam kereesztény fesztiválról,vagy buddhista fesztiválról(merthogy az ünnepeiket,szertartásaikat nem nevezhetjük fesztiválnak,mielőtt bárki keverné)...
A pedofiloknak jó része nem zaklat szexuálisan gyerekeket, szóval azt teszi, amit az egyik ezlőző válaszoló is írt, gondolatokra veri a f@szát. Persze vannak undorító mocskok, akik gyerekeket erőszakolnak meg, ez a legkevésbé sem normális dolog, visszataszító:S De a pedók nem tehetnek arról, hogy pedók, általában lelki trauma miatt lesznek ilyenek, így inkább sajnálom őket.
A zsidó fesztiválnak is legalább annyi helye van, mint pl egy katolikus ünnepnek. Sok zsidó él az országban, miért ne gyűlhetnének össze?
A meleg fesztiválok engem a legkevésbé sem zavarnak, sőt:D! Én ugyan nem mennék el, de van, aki elmegy, ennyi. És hülyeség, hogy a melegeknek nincs utcán helyük, meg hogy ne ezt lássa a gyerek. Szerintem a gyereknek tudnia kell, hogy vannak homoszexuálisok, mert attól, hogy a szülő óvja tőlük, attól még ugyanúgy vannak, és valszeg (sőt, biztos) sokkal találkozni fog élete folyamán.
vannak vallási fesztiválok is, csak azt nem reklámozzák ennyire, gondolom mert nincs pénzük.
de van keresztény is, buddhista is, krisnás is.
csak keress rá google-ben.
ennek semmi köze a melegfelvonuláshoz. tök más téma a kettő.
Az a legjobb hozzászólás, mikor "Engem nem zavarnak a melegek, de minek mutogatják magukat?" Mert ez pont azt jelenti, hogy nagyon is zavarja. És azok a szerencsétlenek lehet hogy pont azért csinálják, mert igenis lenézik, és megalázzák őket. A magyar társadalom nagyon homofób.
Nade a kérdésre vissza: Azért az súlyos, ha valaki nem tudja mérlegelni a homoszexualitás és a pedofília közti különbséget. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!