Ma lesz a melegfelvonulás! Miért kell ellentüntetést szervezni?
Figyelt kérdés
Miért kell bántani azokat, akik "mások", mint Mi?2011. jún. 18. 11:09
1/9 anonim válasza:
Az ellentüntetők is mások mint te. Őket miért kell bántani?
2/9 anonim válasza:
MErt azzal semmiu bajunk nincs hogyha mások, csak azzal hogy ezt reklámozzák.
3/9 anonim válasza:
Rendben van, hogy "mások", de azért mégsem ez a normális. Én nem akarom bántani őket, hiszen valószínű nem tehetnek róla, hogy abnormálisan működnek a hormonjaik, de azért nem feltétlenül kellene büszkén hirdetve felvonulni, hogy lám-lám, milyen nagy boldogság ebben az állapotban élni, szinte biztatva a felnövekvő nemzedéket, ha egy kicsit is hajlamot érez a saját neme utáni vonzalomra, akkor bátran vágjon bele, mert ez olyan vidám és boldog életet hoz számára.
4/9 anonim válasza:
Legyen valaki meleg, de tegye ezt kultúrált, diszkrét kereteken belül, ne pedig ripacs módjára, fennen hirdetve, hogy milyen baromira jó dolog, annak lenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképen nem is tudom, hogy az ellentüntetők miért tüntetnek! Azért, mint amit Ti is írtok, hogy nem kell ezt fennhangon hirdetni, vagy mert egész egyszerűen utálják a melegeket! Én nem vagyok meleg.. :) Hála Istennek!
2011. jún. 18. 11:37
6/9 anonim válasza:
Az ellentüntetők valószínű utálják is őket. Én, és az én véleményemet osztók, akik szerint ez nem reklámozni való állapot, de elfogadják őket, azok nem mennek ki tüntetni ellenük.
7/9 anonim válasza:
Én megértem, sőt támogatom az ellentüntetést, sajnos annyi bátorság nincs bennem, hogy ki is menjek. Nem értem, hogy mi a francért kell feltűnősködni (sok ilyen kérdés volt mostanában, ezt mindenhova le is írtam), és megbénítani pár forgalmas utat... A k***a anyjukat.
8/9 A kérdező kommentje:
A tüntetés módjával Én sem értek egyet, mert senki sem kíváncsi a seggrázásra..stb. Szerintem meg lenne ennek a kulturált módja is, hogy ne irritálják, provokálják a népet!
Viszont amiért felvonulnak, azzal egyetértek, bár nincs közöm melegekhez!
Amúgy meg ez ugyanolyan, mint utálni a kövéreket, a szemüvegeseket vagy a sántákat! Egyikük sem tehet róla, hogy olyan, amilyen!
2011. jún. 18. 13:05
9/9 anonim válasza:
Az előúző hűrmat nem sokan ítélik el. A kövéreken nevetnek de senki sem gyűlöli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!