Tényleg ma van a melegfelvonulás? Egyik barátnőm azt mondta, igen.
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 16:56
1/11 anonim válasza:
igen ma van. de google jó barátod.
egyébként kár h nem vagyok pesten meg kéne őket dobálni vagy legalább kiabálni nekik egy kicsit.
mocskos b*zik!!!!
4/11 anonim válasza:
Szerintem ti azért mondjátok, mert kis ronda senkik vagytok
5/11 anonim válasza:
Nekem igazából addig semmi bajom nem volt a b*zikkal, amíg nem vonultak fel... Meg kell mondjam rohadtul nem érdekel egy rakat tangában szobrozó álló fasz... Éljék az életüket... engem nem érdekel. De amíg én nem vonulok fel, addig nekik sem kéne.
6/11 anonim válasza:
Télen pedig hidegfelvonulás van.
7/11 anonim válasza:
Ma van. Lehetnétek egy kicsit megértőbbek. Attól, hogy valaki meleg, még lehet rendes.
8/11 anonim válasza:
Hülyeség, a melegség eleve kizár minden pozitívumot.
9/11 anonim válasza:
A melegségről senki sem tehet. Így születnek.
10/11 anonim válasza:
lehet h arról nem tehet h b*zi de arról igen h utcára vonul. a k*csögök meg nem mi vagyunk hanem ők.(tudod a k*csög az, aki a "nő" a b*ziknál). és nem vagyok egy ronda senki. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!