Melegfelvonulás, zsidófesztivál. A pedofilokat melyik nap ünnepeljük?
A kereszténység a mienk, a zsidóság nem. Hogy lehet valaki ennyire nemzetellenes?
ezt magyarázd meg.. mi az hogy a kereszténység a mienk a zsidóság nem... én nem vagyok keresztény, ateista vagyok.. nem vagyok magyar? magyar ember nem is lehet zsidó vallásu? mért nemzetellenes az aki nem szidja oknélkül a zisdókat? érdekelne a véleményed...
Kedves utolsó!
A kereszténység évszázadok óta a magyaroké is, azaz Magyarországon a kereszténység a legelterjedtebb és legelfogadottabb vallás.
A zsidó vallás, legyen a zsidóké, Magyarországon is van zsidó vallású, de az nyilván zsidó.
Azért nemzetellenes az a kijelentés,hogy a "kereszténység is vallás, azt miért nem tiltjuk be?" mert egy magyar ember ilyet nem írhat, mellesleg a zsidóság ELÉGGÉ NINCS betiltva. (sőt...)
"ELLÉGGÉ NINCS"
Szerintem meg te vagy nemzetellenes mert még arra sem vagy képes, hogy rendesen megtanulj magyarul.
A zsidó fesztivál meg hogy jön ide? Miért zavar az, hogy egy pár ember zsidó zenét hallgat és megkóstolnak kóser kajákat?
A pedofilokról annyit, hogy börtönben vagy pszichiátrián a zártosztályon a helyük.
már nem azért, de a gyereked nem attól lesz meleg hogy lát két csókolozo férfit... hogyha van egy meleg gyerek és ö meg egy csókolozó párt lát? akkor mi van?
igazából nem neked kell ünnepelni ezeket, hanem a melegek ünneplik, meg a zsidók ünneplik a saját ünnepeiket... sok mindennek van világnapja, abba mér nem kötsz bele?
de értsd már meg, nem az a bajom, h meleg lesz a gyerek, ha meglátja, hanem az, h természetesnek látja, pedig szerintem nem az! és nem akaom, h a gyerekem annak lássa, és nem akarok neki pici korában magyarázkodni a szegény beteg bácsikról...
mellesleg mások is ünnepelnek, ez igaz, de nem olyan helyen, ahol mindenki látja őket, vagy épp még meg is nehezíti mások mindennapi életét
és ha egy melegek által nevelt gyerek(remélem nem lesz ilyen) lát ilyet, nos gondolom, a meleg pár nem szándékszik melegnek nevelni a gyereküket pusztán azért, mert ők is azok....vagy ha igen, akkor az már elég nagy önzőség a részükről, hiszen tisztában vannak vele, hogy nem az a normális, ahogyna ők élnek...ha normális lenne, akkor férfi is szülhetne gyereket másik férfinak és nő is megtermékenyíthetne másik nőt...
kedves utolsó, te is látom kérdésre válaszoltál.. más szemében szálkát....
agy ha igen, akkor az már elég nagy önzőség a részükről, hiszen tisztában vannak vele, hogy nem az a normális, ahogyna ők élnek...
igen, és az nem önzöség részedről hogy elvárod hogy a melegek csókolozzanak eldugott helyeken ahol nem zavarják meg mások lelkivilágát? tisztába vannak vele h nem az a normális ahogy élnek... mi azhogy normális? mindenki felállitja magában az értékrendeket, a normákat.. erről ők nem tehetnek, ez miatt nem kell kiközösitened öket, stb... az hogy nekik igy vnanak a génjeik hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak hát ez van... nekem is felborsozik a hátam h h akét csókolozó pasit látok, de tul tudom teni magam rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!