Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegfelvonulás, zsidófesztivá...

Melegfelvonulás, zsidófesztivál. A pedofilokat melyik nap ünnepeljük?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 16:23
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem arra mindenki rájött, hogy nem a pedofilok ünneplését követeled, és ironikus voltál, viszont van egy válaszadó, aki a pedofilok elfogadása mellett érvel, mert hogy szegények mennyire elnyomottak pont mint a melegek voltak korábban, na szerintem neki szólnak a kiakadós válaszok.
2009. aug. 31. 22:49
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Lewis Carroll szerintem is blokkolta Alice-t, de azt nem tudom, hogy emiatt csináltak-e pedofil világnapot.

meredek lenne. mondjuk a gay pride is az. :)

nekem amúgy semmi bajom a melegekkel, a magamutogató tranyókkal is csak azért, mert már évek óta nem tudnak kimenni máshova, holott az Andrássyn még a bicikliseket se látják szívesen felvonulni, nemhogy őket.

2009. szept. 1. 02:50
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

és honnan tudod, hány pedo van?

amíg megtartja magának a gondolatait, és otthon recskázik rájuk, addig nem érdekel.

de ha már csak egyszer is meztelen kisgyerekek képeit nézi, vagy beindul egyre az utcán, a kezét törném le.

lány vagyok, tudod mennyire feltűnő, mikor "úgy" néz rád egy felnőtt férfi? a kisgyerekeknek főleg érzékük van az ilyenhez. és aztán még a saját apukájától is tartani fog, meg minden férfihoz úgy áll, hogy ez most mit akar.

2009. szept. 1. 10:38
 24/53 anonim ***** válasza:
75%

Basszus, mindenki olyan tájékozott! Néha úgy érzem, mintha nem is egy országban élnénk.

"százezres nagyságrendű a pedók száma" meg "minden családban vannak pedofilok"

Komolyan mondom, én irigyellek Titeket. Aki ilyen meggyőződéssel tud hirdetni abszolút bizonytalan és nem nyilvántartott dolgokat, az tud valami olyat, amit én nem.

Vagy ha tévedek, kérlek hivatkozzatok meg egy olyan nyilvántartást ezekről, ami hiteles és nem csak prekoncepciókon és alaptalan találgatásokon "alapszik".

2009. szept. 1. 10:55
 25/53 anonim ***** válasza:
56%
Előzőnek: akkor annak a kislánynak a nevelésében már valami félresiklott.
2009. szept. 1. 10:55
 26/53 anonim ***** válasza:
67%

igen, mert a mi családunkban is volt egy.

de már előtte észrevettem, hogy méreget, mielőtt anyám szólt, hogy vigyázzak vele.

undorító az egész, és felháborít, hogy van akik szerint ezt meg kellene érteni.

2009. szept. 1. 10:59
 27/53 anonim ***** válasza:
67%
Nyissatok egy olyan kérdést, hogy hány pedofil van az országban! :)
2009. szept. 1. 11:05
 28/53 A kérdező kommentje:

érdekes vita alakult ki... igaz, nem kimondottan a kérdéshez kapcsolódik, de tényleg érdekes...még sosem gondolkodtam el azon, hogy a pedofilok most mind bűnözők e vagy inkább beteg áldozatok... igazából sztem mindkettő...betegek, tényleg, amiről nem tehenek,de ellene tehetnének...pl a gyerekek zaklatása helyett járjanak pszichológushoz és kezeltessék magukat, nem hiszem el, hogy akármennyire is vágyik valamire, nem tudja megállni,hogy ne csináljon valamit...nagyon sokan vágyunk dolgokra, amiket nem szabad...persze bizonyára nem ennyire gusztustalan dolgokra, de vágyunk... nekem is van olyan szexuális vágyam már nagyon régóta, amiről tudom, hogy sosem fog teljesülni,mert a párom nem engedné...de kibírom és kész

amugy annak a valakinek, aki azt mondta, h minden családban van egy, félig meddig igazat adok...ha nem is minden családban, de majdnem mindben vannak ilyen emberek...példa a pároméból: a nevelőapja a saját kislányát(most 15 éves) nézegeti folyamatosan és leplezetlenül....csak akkor veszi észre magát, ha a gyerek rászól, hogy mit bámul...de bűncselekményt még sosem követett el és nem is nagyon fog, mert akármennyire utáljuk,azért ezt nem feltételezzük róla...de pl az ő családjában volt már durvább eset is: egy férfi a saját lányát ejtette teherbe...szóval nekem sem kell meszsire mennem, hogy ilyet mondjak

2009. szept. 1. 11:11
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

pedofil = erőszaktevő bűnöző

homoszexuális = 18 éven feletti, beleegyező emberrel létesített kölcsönös viszony

Ne csúsztassatok!

2009. szept. 1. 13:37
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

én egyébként a sorozatgyilkosokat is megértem.

szegényeknek biztos nehéz gyerekkora volt.

szerintem szüzeket kéne áldozni nekik, ez régen természetes volt, így megmaradhatna a lelki egyensúlyuk.

ők is köztünk élnek, ők is emberek! joguk van a normális élethez!

2009. szept. 1. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!