Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatalok! Ti el tudnátok...

Fiatalok! Ti el tudnátok képzelni az életeteket 30 éves korotokig egy 30 ezer fős kisvárosban?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 11:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
Ha van munkalehetőség, ott a párom akkor mért ne? :D
2012. nov. 21. 11:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 30 000 Fős kisvárosba szeretnék költözni (ez az álmom).

Nincs a közepesen kisvárosi élethez fogható! Nem egy falu, ahol nem lehet pizzát rendelni, meg Tescoba menni, de nem is mondjuk Budapest, ami csupa falfirka, teli van csövessel, és az aluljárókban húgyszag van :) (elnézést a Pestiektől)

De gondolj bele, beköltözöl mondjuk egy történelmi kis városkába, na ott aztán lehet gyereket nevelni :) és 22 éves vagyok.

2012. nov. 21. 11:20
 3/25 anonim ***** válasza:
67%
Én 30 éves vagyok,egész eddig 70 ezres városban éltem.De már eléggé unom és mindig is untam és sokat jártam nagyobb városokba bulizni ismerkedni vagy csak úgy még fiatalabb koromba.Emberre válogatja,éha jó néha nem.Én most fogok innen dobbntani,ráadásul azt sem szeretem hogy a fél várost ismerem és ha fingottam tegnap akkor másnap már össze fosásként hallom vissza...:D
2012. nov. 21. 11:20
 4/25 anonim ***** válasza:

Én egy kb. ekkora városból költöztem, Bp-re. Akár holnap visszamennék, csakhogy már túl sok minden ideköt.

Szóval a kérdésre a válasz: igen!

2012. nov. 21. 11:26
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen de nem Magyarországon.Ilyen mentalitással , felfogással nem.
2012. nov. 21. 11:27
 6/25 anonim ***** válasza:
Mivel most is épp azt csinálom, ezért igen :P
2012. nov. 21. 11:27
 7/25 anonim ***** válasza:

persze. én ilyen városba születtem és nincs is vele semmi bajom. Nagyon szeretem, hogy nincs bűz, tömeg, zajongás.

23/L

2012. nov. 21. 11:33
 8/25 anonim ***** válasza:

"Igen de nem Magyarországon.Ilyen mentalitással , felfogással nem."

Ez érdekes dolog, mert most jelenleg Debrecenben vagyok a suli miatt, de amúgy egy 30 000 fős kisvárosból származom (én írtam az elején hogy az álmom ott lakni, lényegében hazaköltözni)

És jött szembe Debrecenben egy kb. 20 éves srác, aki megkérdezte nincs-e kajánk mert éhes. Oda adtam neki a nálam lévő kifliket, és megjegyezte, hogy fogadjunk nem idevalósi vagyok. Szóval nem mindenki szemét Magyarországon :)

2012. nov. 21. 11:36
 9/25 anonim ***** válasza:
En is egy ilyen helyen lakom, de már alig birom, viszont a kenyerünk itt van.
2012. nov. 21. 11:39
 10/25 anonim ***** válasza:

Persze.

Most 80 ezer fős városban lakom és ezzel is meg vagyok elégedve. Ha nyüzsgésre, bulira, programokra vágyok akkor felmegyek Pestre.

2012. nov. 21. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!