Férfiak! Mi történne, ha a párotok, akivel az életeteket terveztétek bejelentené, hogy soha nem lehet gyereke?
Donor. Ezt nehezen, de fel tudnám dolgozni. Azt viszont nem, ha rólam derülne ki, hogy meddő vagyok..hogy soha nem hordhatom ki a babánkat.
Mindenesetre mellette állnék, nem hagynám el semmiképp. És megpróbálkoznék a donorral.
Megkérdeztem a párom (még nincs gyerekünk); ő a férfi:
"Örökbefogadás? Olyan is van..." Ennél bővebben nem volt hajlandó nyilatkozni.
Szia!
Én biztos Vele maradnék, függetlenül ettől, mert ugye Szeretem Őt. És nem azért szeretem, mert lehet gyereke, vagy nem.
Mellette fájna valahol persze.
De ha így nem lehet, akkor én örökbefogadásban vagy lombikban gondolkodnék, de ha ezt nem szeretné, elfogadnám, s emiatt biztos nem hagynám el...
Nos én ebben vagyok...
Örökbefogadás volt a terv.Elvégeztük a tanfolyamot teszteket stb.minden oké volt.Csak közbejött egy olyan esemény ami miatt vissza is kellett mondani.Jelenleg már a házasságom is taccsra ment...röviden ennyi.Tehát a lényeg...az hogy ÖRÖKBEFOGADÁS vagy donor..
Engem nem zavarna különösebben, köztünk úgy gondolom már van olyan kapocs, h ez nem lenne akadály.
Szal nem tudnám elképzelni, h azt mondom, h na jó akkor szedd össze a cuccod, ennyi volt befejeztük.
Akkor inkább marad az örökbefogadás vagy bármi.
Nemtudom. Nehéz kérdés. El biztosan nem hagynám, ez nem kérdéses.
De tényleg olyan sokrétű megoldások vannak már biztosan lehetne megoldást találni. Ha mást nem, akkor örökbefogadni egy gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!