Mit tennél a lányoddal, ha 14 évesen bejelentené, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 16:01
1/125 anonim válasza:
mellette állnék az abortusz minden egyes fájdalmában,majd utána bepótolnám azt a beszélgetést,ami a terhesség előtt nem történt meg...
3/125 anonim válasza:
Másodiknál a pont. Biztos, hogy nem engedném megtartani.
4/125 anonim válasza:
Ott a neveléssel valamit nagyon elrontottak, tehát a lány előtt először is az anya érdemelne egy nagy pofont. Írom ezt úgy, hogy én is anya vagyok. Sajnálom az olyan kislányokat, akik ennyi idős korukra csak ennyi törődéssel és ésszel lettek felruházva. Ez nagyban azért a szülő hibája!!
5/125 anonim válasza:
2 büdös nagy pofon után kapna egy harmadikat.
Után azt tenném, amit a második írt.
Az ilyen helyzet kialakulásában komoly felelőssége van a szülőnek is. Sőt, kiemelt felelőssége neki van...
6/125 anonim válasza:
Ha elméleti a kérdés, akkor a 2. válaszolónak van igaza. Ha konkrét esetről, vagy a saját lányodról van szó, akkor még inkább a 2. válaszolónak van igaza.:S
7/125 anonim válasza:
pontosan azt tennem amit a masodik mar leirt.
8/125 anonim válasza:
Nem vetetném el a gyereket, segítenék a lányomnak felnevelni a gyereket és beletörődnék, hogy nagymama lettem.
10/125 anonim válasza:
Igen, ha már ennyi esze volt, akkor nevelje is fel. Legalább megtanulja,h a tetteinek következménye van. De segítenék neki. Akik annyira mondják ,h elvetetnék, felfogták,h egy életről van szó? Öcsém oszt.társnője és 14 évesen szült, eléggé megnehezítette a saját életét, de felneveli a gyerekét, a szülők meg segítenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!