Mit tennél a lányoddal, ha 14 évesen bejelentené, hogy terhes?
Az a válaszoló, akik megtartották a gyereket, meg lakást is kaptak a munkahelytől, meg hasonlók......
Azért azt nem gondolod komolyan, hogy a munkahelyek osztogatják a 14 éves teherbeesős tiniknek a lakásokat? Ha mégis igaz amit irtál, akkor piszok nagy szerencséje volt a lányodnak. És jobb, ha esetleg ebbe is belegondolsz, mert azért egy 14 éves tini bizony nagyon is alkalmatlan egy gyerek felnevelésére.
Én 22évesen is kapnék vagy 3-4pofont, úgy hogy 2éves kapcsolatom van és saját keresetem.(van, hogy odaadom minden pénzem a szülőknek, hogy ne kapcsolják le az áramot vagy a vizet) de így is megkapnám a "nevelő célzatú" pofonokat, hogy terhes lettem házasság előtt.
De ez nem történhet meg elvileg, mert rendszeresen védekezünk.
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy anyámék nem beszéltek velem soha a szexről és a védekezésről. Mindig is tabu volt a téma. Magamtól kellett rájönnöm, hogy mit csináljak.
De persze ha terhes lettem volna így is én lettem volna a felelős annak ellenére, hogy felvilágosítást nem kaptam...
22/l
Aki azt mondja,,hogy nem élő az nézze meg ezt A néma sikoly!
www.youtube.com
Én ha 14 évesen esett volna teherbe valamelyik lányom akkor segítettem volna felnevelni,,de nem elvetetni,,,hogy utána lelkiismerete legyen miatta egész életében...hogy nézne az utána született gyermekeire anélkül,,hogy eszébe ne jusson a meg sem született....???
"abortusz. egy 14 éves gyerek még semmilyen szinten sem áll készen az anyaságra. én meg biztos nem nevelem fel a gyerekem, gyerekét. 27/nő"
Hú, remélem, neked nem lesz gyereked, vagy még nincs. Lusta vagy segíteni neki felnevelni, ezért inkább kioltasz egy életet. És te 27 éves vagy. Gratulálok.
"utolsó. gondolom te meg taknyos tizenéves hüly.egyerek lehetsz. én meg azt kívánom neked, essen teherbe majd 14 évesen a kölyköd és neveld fel te helyette...birka."
Nem nyert, se taknyos, se hülyegyerek nem vagyok. És miért vagyok birka?:) Látom,te is aztán tudsz érvelni.Leírjam még egyszer,h felfogd? Egy életről van szó. És ha normálisan neveled a gyereked és felvilágosítod, akkor minimális ez esélye,h teherbe essen. Érted, Butuska? 27 évesen nem késő elkezdeni gondolkodni :)
Köszi a válaszokat,DE vitát meg "barmozást" NEM szeretnék!!!
Azoknak,akik azt mondják,hogy majd a szülő segít felnevelni vagy majd felneveli,azok arra nem gondolnak,hogy a gyerek nem játék?
Tudom,hogy nem kéne az állatokat előhozni,de nem arra a kaptafára megy,hogy:"veszek egy kutyát,a szomszéd meg majd megneveli".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!