Mit tennél a lányoddal, ha 14 évesen bejelentené, hogy terhes?
előző vagyok
javítás:
"azóta is" - helyett: azóta már
Ha nem akarja megtartani, akkor kifizetném az abortuszt és elmesélném neki hogyan kell védekezni ha már olyan hülye voltam, hogy ezt elfelejtettem időben közölni.
Ha meg akarja tartani, hát hajrá, de nem az én házamban és nem az én pénzemből. Azt a gyereket hajlandó vagyok eltartani, akit én vállalok, de másét nem.Nem érdekel, hogy az unokám vagy sem.
Ha már mindenáron felelősségről beszélünk, nem nagy kunszt felnevelni egy gyereket úgy, hogy a nagymama segít és pénzel.
Én - remélve, hogy lesz hozzá erőm - segítenék felnevelni az unokámat.
A kérdés egyébként nem tér ki arra, hogyan lett terhes: Felelőtlen volt? Akkor az én hibám is. Vagy erőszak áldozata lett?
És én hány éves vagyok ekkor? 30 vagy 60?
És milyenek a körülményeink?
A tanulság szerintem így is elég egyértelmű lenne számára... 9 hónap, majd egy élet.
Egyébként szerintem az hogy az ember lánya lett terhes ilyen fiatalon (erősen sarkítva) de "szinte ugyanaz", mint ha én tudnám meg, hogy véletlenül mégis terhes lettem "öregen". Akkor is, ha egészségügyileg nem indokolt az abortusz, megtartanám. Ha ez végképp a csőd szélére sodorna minket, akkor meg elgondolkoznék, utánajárnék az örökbefogadásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!