*Elítélnéd/leszidnád a 14 éves lányod, ha bejelentené otthon, hogy van barátja? *
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 18:36
1/19 anonim válasza:
miért tenném? hogy többet semmit ne merjen elmondani? ha lesz egy lányom, szeretnék a barátnője is lenni, hogy tudja, hogy bármit elmondhat nekem
beszélgetnék vele és elmondanám, hogy bármi kérdése van forduljon hozzám bizalommal
2/19 A kérdező kommentje:
Bárcsak az én szüleim is ilyenek lennének... :]
2011. márc. 27. 18:40
3/19 anonim válasza:
már miért szidnám le? ilyenkor kell pasizni, házasodni ráér később... ez egy hülye kérdés sztem :/
4/19 anonim válasza:
14 évesen nyugodtan lehet barátja :) szeretném, hogy megossza velem, tudja, hogy bármit elmondhat nekem.
bár ha jobban belegondolok, biztos elregélném neki újra hogy is van ezzel a méhecskével meg gólyával... :)
5/19 anonim válasza:
Úristen hogy lehet egyáltalán ilyet gondolni. Neked is volt barátod (gondolom férjed is van ha már lányod is)
6/19 anonim válasza:
Előző vagyok, azt hittem te vagy a szülő.:D
7/19 A kérdező kommentje:
Nem, én a gyerek vagyok. :D Fura, hogy mindenki így gondolja. Az anyukám a héten azért szidott le, mert szempillaspirált használtam. És szerinte ennyitől már úgy viselkedem, mint egy 18 éves. Szóval kicsit félek, hogy ha ezt elmondom nekik, akkor mit fognak szólni...
2011. márc. 27. 18:44
8/19 anonim válasza:
Szerintem semmi különöset:) Ne izgulj! Persze biztosísd arról, hogy továbbra is oda fogsz figyelni az iskola/otthoni teendőkra és nem mentek tovább egy csóknál, mert az tényleg korai lenne.
L/19
9/19 anonim válasza:
Az én szüleim is ilyenek, de én 19 vagyok. A szempillaspirál nem érdekli őket (olyannyira), de a barát az zavarja őket bizony nagyon. Megjegyzéseket tesznek, és durván elítélik ha nála alszom.
10/19 anonim válasza:
Attól függ, ha általános iskolás vagy még korainak tartom a barátot meg a szempillaspirált is. Otthon kipróbálni oké, de iskolába nem engednélek úgy. A gyerek az gyerek és nem felnőtt. Gimitől tőlem lehetne barátja egy feltétellel, hogy a játékszabályokat betartja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!