Mit szólna a párod ha bejelentenéd hogy terhes vagy, de nem terveztetek babát?
A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad.
Te értelmiségi! Csak ismered a párod és a kapcsolatotok annyira hogy sejtsd hogy mit reagálna.
Megdöbbenne (én nem kevésbé), de nem a pozitív értelemben. Mivel fogamzásgátlót szedek, így azért kicsi a hibalehetőség. Valószínűleg magyarázatot kérne tőlem, majd közösen megbeszélnénk a későbbieket.
21/L
Egyetértene abban, hogy el kell vetetnünk. Szerintem neki nem lenne nagy dolog, ezért még a gondolata is fáj, hogy nem venné ezt komolyan.
Nekem komoly lelki sérülés lenne valószínűleg, őt annyira nem viselné meg a dolog, nincs oda a gyerekekért, ennyi idősen (20) meg főleg nem akar még.
Én meglepődnék, ha a párom bejelentené, hogy terhes, mert férfi :))))
Komolyra fordítva: érzelmileg mindenképpen készen állnánk egy újabb babára, az anyagiakat kéne nagyon átgondolni, neki többet kéne dolgoznia, nekem jobban kéne spórolnom, el is kéne költöznünk, meg hasonlók, ez a része biztos aggasztana.
Hirtelen sokk,majd nagyon örült,egyébként kb. erre is számítottam tőle.Amúgy az nem volt kérdés,h megtartsuk-e csak megdöbbentünk először..
Mikor később beszélgettünk,azt mondta erről,hha elvetettem volna,akkor ő is ment volna,mert nem tudta volna elfogadni,h nekem nem kell a gyereke..
Örülne neki. És én is persze.
Csak sajnos 1-2 évig ez csak álom marad. Az anyagiak miatt. :(
21 éves menyasszony,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!