Árván maradt nők! Nem éreztétek azt mikor babát vártatok/terveztetek, hogy milyen jó lenne ha az anyukátok segítene nektek?
Még nem tartok ott hogy babám legyen, de sokszor eszembe szokott jutni, hogy ha egyszer lesz, akkor ki fog segíteni nekem?
Persze ott van jobb esetben a baba apukája, de az más. Meg egy anyós is más tészta...
Az anyós nem más tészta. Ugyanúgy anyja valakinek -méghozzá a társadnak- mint a te anyád. Örülnél neki, ha a párod így beszélne anyádról? "Más tészta"!
Anyósod ugyanúgy tud segíteni, mint anyukád segítene.
Lehet, hogy egyformán elavult nézeteik lennének, amit megmosolyogsz, és teszed úgy a dolgodat, ahogy te akarod.
Sajnálom az anyukád elvesztését, a nevelés hiánya látszik is.
Szerintem.
Vele még egy ágyban is alszol, amit anyóssal nem kell.
Előző
Nevelés hiánya látszik?
És ez mégis miből jön le? Abból, hogy azt mondtam hogy egy anyós más mint egy édesanya? Mint a saját édesanyám?
Ekkora butaságot még nem hallottam életemben...Te jobban szereted az anyósodat mint az édesanyádat? Elég szomorú dolog lehet, akkor gyanítom nem jó a kapcsolatod vele. És azért nehogy már a párom édesanyja olyan legyen mint a sajátom számomra...Aki megszült, felnevelt, velem volt mindig.
Tényleg ezen ezen nem is térek magamhoz...Látszik a nevelés hiánya....Még ha lehordanám mindennek a párom édesanyját akkor megérteném, mert nem adom meg neki a tiszteletet, de ebben a kijelentésben mi az ami annyira nevelés hiányra utal? A "más tészta"? Szokták ezt mondani, tudod ha arra utalnak hogy valami/valaki MÁS. Jelen esetben MÁS ÉDESANYJA nem a SAJÁTOM.
Hát ilyet...
Az anyós nem más tészta. Ugyanúgy anyja valakinek -méghozzá a társadnak- mint a te anyád. Örülnél neki, ha a párod így beszélne anyádról? "Más tészta"!
Anyósod ugyanúgy tud segíteni, mint anyukád segítene.
Lehet, hogy egyformán elavult nézeteik lennének, amit megmosolyogsz, és teszed úgy a dolgodat, ahogy te akarod.
Sajnálom az anyukád elvesztését, a nevelés hiánya látszik is.
Szerintem.
Te egy igazi szociopata, érzelmi nulla kretén vagy, gyömöszöld magad bele egy feneketlen kútba, lehetőleg még ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!