Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?
Figyelt kérdés
Többször megkaptam már, hogy nézd, ott az a p*csa (tudok szájról olvasni és van, aki még csak nem is beszél halkabban:)). Aztán aki beszél velem, az rájön, hogy kedves és jóindulatú vagyok. Nagyon szeretem a hatalmas, platformos magassarkúkat, a jó szűk ruhákat, kis kézitáskákat, télen bundát, elegáns kabátokat. És most ahova jár a gyerek oviba, hát, eléggé tirpák anyák vannak. Szerintetek ez tényleg gáz és egy anyának szolidabban kéne öltöznie vagy ők a gáz emberek, hogy emiatt megszólnak?2012. okt. 22. 22:25
61/64 anonim válasza:
Mindennapokra, kisgyerekkel ez tényleg elég muris... Én biztos nem gázoználak le, de magamban kinevetnélek, az biztos. Abszolút híve vagyok a nőies, csini öltözködésnek, de ez a viselet egyszerűen nem arra való, hogy valaki gyerekkel rohangásszon a városban meg a boltban. Kényelmes ruhában is lehet valaki csinos és nőies szerintem.
62/64 anonim válasza:
Kérdező, téged nem azért utálnak, mert csinos vagy, hanem mert sugárzik belőled az arrogancia. Én veled egykorú vagyok (27 leszek nemsokára), tehát az 1990-es évek legelején voltam óvodás, a legnagyobb prosztóság közepén, tehát a rendszerváltozás időszakában. Anyukám volt a legjobban öltözött anyuka (amerikai napszemüveg, farmedzseki, szűk farmer, Nike cipő) és őt senki sem p*csázta le. Pont nemrég mesélte, hogy úgy emlegették, hogy az a kedves, jól öltözött, fiatal nő. Na látod, ez az érdemi különbség. Nekem is vannak olyan holmijaim (ékszerek, órák, parfüm..stb) ami egy átlag magyar nőnek a büdös életben nem lesz, rajtam sem köszörüli mégse senki a nyelvét. Ha fennhordod az orrod, ne csodálkozz, ha így reflektál a környezeted.
63/64 anonim válasza:
Ha lenne gyerekem, és egy oviba járnának, én is úgy emlegetném a kérdezőt, hogy az a jól öltözött nő.
64/64 anonim válasza:
Na mivan még mindig tüsarkuba totyogsz???? Már megöregettél te.....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!