Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?
Nem a ruháiddal van baj csak azzal hova veszed fel öket.
Gyerek mellé nem praktikus a tüsarok, nincs az a munka ahol napi 8 órában kényelmes lenne a tüsarkó vagy a mini.
Nekem a tűsarkú egész napra nagyon kényelmetlen, de idővel rá kellett jönnöm, hogy van akinek bírja a lába, van akinek nem. Nekem nem bírja. (Mondjuk a gerincem se teljesen egészséges, lehet azért se)
Az unokatestvérem hozzád hasonló anyuka. Egyszer elkísértem az oviba. Felvette a gyereket, aztán megálltunk egy játszótéren. Unokatesóm ahogy volt, beült a homokozó közepébe a gyerekek közé.
Kérdeztem, hogy nem sajnálja a ruháját? "Van mosógépem, majd kimosom" A többi anyuka, kifejezetten sportos szerelésben meg sormintában ült a padon és csúnyán néztek az unokatesómra. Rajta halomban az önfeledten játszó gyerekek, homokvárat épített nekik, 5-6 gyereket foglalkoztatott.
Utána felállt, nagyjából leporolta magát és hazamentünk. Ruhát bedobta a gépbe, gyerekét is, átöltöztek.
Szóval én közelről láttam ilyet, egyszerűen nem foglalkozik vele, hogy mások mit gondolnak. Míg én nem mertem beülni a homokozó közepébe, ő teljesen lazán hazasétált úgy, hogy itt-ott homokfoltok tarkították a hátsóját :)
Szerintem nem kényelmes. Ha megjegyzést is tennék rá, csak elcsodálkoznék, hogy nem töri ki a nyakát,de eszembe jutna aztán, gondolom nem olyan béna, mint én. Én meghalnék ilyen cipőben gyerek nélkül is:D A gyerek után, azért szaladgálni kell, ha te tudsz ebben is, akkor semmi baj nincs vele. Ha így érzed jól magad, vedd fel, majd megszokják.
" tirpák anyák " nemtudom milyenek, én egyszersem láttam, most az farmer meg bő póló meg laposcipő? Mert lehet, van rajta felesleg, és azt ugye takargatja bő pólóval, az is érthető. Magassarkút meg nem mindenki képes felvenni, én tuti jobban hisztiznék benne, mint a gyerek, nem is jutnék messzire. Mint kb. aki besz@rt esetleg úgy totyognék, akkor inkább már laposcipő.
Lehet látják, hogy lenézed őket te is. Én nem találnám olyan hű' de érdekesnek, hogy kivan öltözve valaki, viszont ha nagyképűen viselkedik, az is látható.
Szép "reggelt" (most ébredt a gyerek, nekem ekkor kezdődik a reggel:))!
Kedves 81%-os drágaság, nem tudom, hogy vetted a bátorságot, hogy ismeretlenül ilyen szavakkal illess, de szépen leírtad magad. Milyen üzenetről beszélsz? És mi az, hogy ne menjek olyan helyre, ahol ismernek?:) Nyugodtan járj hasonló ruhákban, ha ez tetszik, én imádom ezt a vonalat, majd ajánlok pár üzletet:D
Olyan szép napnak nézünk elébe, inkább szervezz valami programot a szeretteiddel és ne itt fortyogj:D
Többieknek szép napot, szeressétek egymást!
A Dolce Gabbana tök jó :) Nekem tetszik, ahogy a Dior, Gucci is.
Semmi bajotok nincs nektek,csak savanyú a szőlő.
A szép nőket előreendik a férfiak, az igényteleneket fellökik.
Megértem, nekem is fájna, ha már nem néznének rám nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!