Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gáz, ha egy kisgyerekes...

Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?

Figyelt kérdés
Többször megkaptam már, hogy nézd, ott az a p*csa (tudok szájról olvasni és van, aki még csak nem is beszél halkabban:)). Aztán aki beszél velem, az rájön, hogy kedves és jóindulatú vagyok. Nagyon szeretem a hatalmas, platformos magassarkúkat, a jó szűk ruhákat, kis kézitáskákat, télen bundát, elegáns kabátokat. És most ahova jár a gyerek oviba, hát, eléggé tirpák anyák vannak. Szerintetek ez tényleg gáz és egy anyának szolidabban kéne öltöznie vagy ők a gáz emberek, hogy emiatt megszólnak?
2012. okt. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de milyen jogon kérsz te engem számon, hogy mikor kel a gyermekem? Ember vagy-e, hogy egy kisgyereket, aki épp most lábadozik az influenzájában, a szádra veszel, te szerencsétlen? Mégis mit képzelsz magadról?
2012. okt. 23. 17:14
 52/64 A kérdező kommentje:
Szép napot kívántam, erre belém rúgsz? Esküszöm, nekem azt tanították, hogy ha megdobnak kővel, dobjak vissza kenyérrel, de az ilyet, mint te, bezáratnálak. Keltsem fel a gyermekemet, aki tegnap még feküdt egész nap a betegség miatt reggel 6-kor, mert különben polgárpukkasztás lesz? Te szülő vagy egyáltalán, vagy csak egy idióta, aki a gép előtt ül és ez az élete, hogy másokba belerúg? Őszintén sajnállak és a hozzád hasonló rosszindulatú embereket, nyissatok egy farmot és etessétek egymást a szemétkedéseitekkel.
2012. okt. 23. 17:24
 53/64 anonim válasza:
73%
Nem tudom, melyik hozzászólásodból derül ki, hogy beteg a gyereked, de igazad van, az az idióta, söt nem is ember, aki ezt nem szopja ki a kisujjából. Inkább vedd fel a platformod, az biztos jobban áll neked, mint a beszéd. ;)
2012. okt. 24. 06:04
 54/64 A kérdező kommentje:

Mert te olyan "ember" vagy, aki minden háttérismeret nélkül nekitámad a másiknak? Mi az, hogy polgárpukkasztás, mert egy kisgyerek 11-kor kel? Milyen jogon kéne annak éreznem? Mert te annak titulálod? Undorító vagy és szánalmas, inkább vonulj be a pszichiátriára, ha nem tudod a lelkedben lakozó ürességet kezelni.

Én senkinek nem írtam olyan stílusban, mint ahogy páran nekem, de tudod mit, légy boldog ezzel a gusztustalan lelkivilágoddal, ha már neked más nem jutott, én pedig a családommal és a szeretteimmel töltöm azt az időt, amit te szánalmas vergődéssel:)

2012. okt. 24. 08:03
 55/64 A kérdező kommentje:
53-as, neked meg gratulálok, hogy olyan közegben nevelkedtél, ahol verekedni szokás, anyukádat k.rvázd le, ha már mást nem tudsz:)
2012. okt. 24. 08:07
 56/64 anonim ***** válasza:
44%
Basszus Kérdező, vedd már észre hogy szívatnak minek reagálsz rá egyáltalán? Értelmes ember nem mond ilyet, h megtépnélek, meg nem k.rvázik, tuti a kisebbséghez tartozik, ez már a százalékán is látszik. Az nem k.rva, aki megcsalja a férjét vagy a pasiját úgy látszik, csak az, aki elegánsan öltözik. Milyen világ ez jóég, általában ilyenek azok, akik este leütnek a táskádért. Ne foglalkozz velük, ezek ott élik a gép előtt a nyomorult életüket és szitkozódnak, hogy milyen rondák ahelyett, hogy tennének érte, hogy ők is kinézzenek valahogy. Inkább tényleg a családoddal töltsd azt az időt, ahelyett hogy itt felhúzod magad ilyen f@szfejeken. És kisfiad büszke lehet, hogy csinos az anyukája!
2012. okt. 24. 08:39
 57/64 anonim válasza:
80%
Senki nem vette szájára a gyereked, egy max. provokatív kérdést tettek fel. A válaszaid viszont téged minösitenek. Nem csodálom, hogy a "tirpák" anyukák p*csának tartanak. És nem, nem a ruha, az ARC a baj... :-/
2012. okt. 24. 12:57
 58/64 anonim ***** válasza:
22%
Azt bírom egyébként, hogy a zsíros hajú, slampos jelzőket mindenki magára vette, senki se mondta, hogy ő se jár drága ruhákba, de ad magára, tehát ezzel vallottátok be, hogy tényleg igénytelenek vagytok.
2012. okt. 24. 13:02
 59/64 anonim ***** válasza:
16%

Ezen az oldalon arra mennek rá, hogy kiprovokálják az embert, megalázzák, aztán ha megvédi magát, akkor előjönnek azzal, hogy "fúj milyen gusztustalan a stílusod Kérdező"

Úristen emberek, a csajnak ilyeneket írnak, hogy te k*rva, meg közönséges lotyó HÁT MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK? Mondja azt, hogy igen az vagyok? És én is kiakadnék, ha valaki azt mondaná, h közönséges vagyok már az első oldalon, mert h tuti úgy öltözöm mint egy ribanc. Meg ilyenek, h mikor kel a gyerek...hát meg a jó anyját annak aki ilyenből ügyet csinál szerintem.

Visszaolvastam és amiket megengedtek páran..hát leköpném magam a helyükben. A csaj teljesen normálisan reagálta le, aki szerint kivetnivaló van a stílusában, az olvassa vissza, mikkel támadtak neki. Én se szeretem a p*csákat, de miért olyan elképzelhetetlen, ha pár anyuka külső alapján ítél?

Igen, nálunk is volt olyan, hogy összesúgtak egy másik anyuka háta mögött AKÁRMILYEN ürüggyel. Mert nem minden anyuka intelligens és vallja ezt a "ne ítélj külső alapján" dolgot. És igen is a nők féltékenyek egymásra, pletykálnak, képmutatóak. Ez van. De ha mindenki utálná, mert szemét, akkor nem írta volna, hogy akivel beszélget, az rájön, hogy kedves és utána jól elbeszélgetnek.

Kisvárosban a postán anyukámnak beszólt egyszer egy 120 kilós, igénytelen nő, hogy nem szégyelli-e magát, hogy farmert hord és inget blézerrel, mint a 20 évesek? Hát anyu azt hitte, ott ájul el. Visszakérdezett, hogy "És maga nem szégyelli magát, hogy 30 évesen így néz ki?" Mindenki lenézően végigmérte a nőt, anyut pedig megdicsérték.

Rosszindulatú emberek mindenhol vannak. De én nem gondolom a kérdezőről, hogy egy tanulatlan p.csa lenne, hiszen teljesen intelligens stílusban kommentelt és látszik, hogy értelmes, ízléses nő.

De szerintem ha páran annyira civilizáltnak hiszik magukat, akkor az alaptiszteletet a másiknak is meg kéne adni és nem azon lenni, hogy minél inkább kiprovokáljunk egy higgadt embert.

Ha valaki azt kérdezné, hogy "piros a hajam, van 20 tetkóm és a hátam mögött összesúgnak, mit tegyek?", akkor is max annyit írnék, hogy ne foglalkozzon velük, nem pedig elhordom a sárga földig, hogy mennyire gusztustalan ócska ember, csak mert nekem nem ez a stílusom.

2012. okt. 24. 13:59
 60/64 anonim ***** válasza:
74%

Én is kaptam "ronda zsíros hajú dagadék" üzenetet. Én úgy veszem, hogy arra válasz, amit kérdeztem, hogy mit ért a kérdező a tirpák anya jelző alatt.

De most komolyan, nem zrikállak: hogy tudsz jönni-menni a gyerek után magassarkúban? Egy ovis iszonyat mozgékony, évszaktól függetlenül.

Néha azért hanyagold a magassarkút; tönkre fognak menni a lábaid.

2012. okt. 24. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!