Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?
Mert te olyan "ember" vagy, aki minden háttérismeret nélkül nekitámad a másiknak? Mi az, hogy polgárpukkasztás, mert egy kisgyerek 11-kor kel? Milyen jogon kéne annak éreznem? Mert te annak titulálod? Undorító vagy és szánalmas, inkább vonulj be a pszichiátriára, ha nem tudod a lelkedben lakozó ürességet kezelni.
Én senkinek nem írtam olyan stílusban, mint ahogy páran nekem, de tudod mit, légy boldog ezzel a gusztustalan lelkivilágoddal, ha már neked más nem jutott, én pedig a családommal és a szeretteimmel töltöm azt az időt, amit te szánalmas vergődéssel:)
Ezen az oldalon arra mennek rá, hogy kiprovokálják az embert, megalázzák, aztán ha megvédi magát, akkor előjönnek azzal, hogy "fúj milyen gusztustalan a stílusod Kérdező"
Úristen emberek, a csajnak ilyeneket írnak, hogy te k*rva, meg közönséges lotyó HÁT MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK? Mondja azt, hogy igen az vagyok? És én is kiakadnék, ha valaki azt mondaná, h közönséges vagyok már az első oldalon, mert h tuti úgy öltözöm mint egy ribanc. Meg ilyenek, h mikor kel a gyerek...hát meg a jó anyját annak aki ilyenből ügyet csinál szerintem.
Visszaolvastam és amiket megengedtek páran..hát leköpném magam a helyükben. A csaj teljesen normálisan reagálta le, aki szerint kivetnivaló van a stílusában, az olvassa vissza, mikkel támadtak neki. Én se szeretem a p*csákat, de miért olyan elképzelhetetlen, ha pár anyuka külső alapján ítél?
Igen, nálunk is volt olyan, hogy összesúgtak egy másik anyuka háta mögött AKÁRMILYEN ürüggyel. Mert nem minden anyuka intelligens és vallja ezt a "ne ítélj külső alapján" dolgot. És igen is a nők féltékenyek egymásra, pletykálnak, képmutatóak. Ez van. De ha mindenki utálná, mert szemét, akkor nem írta volna, hogy akivel beszélget, az rájön, hogy kedves és utána jól elbeszélgetnek.
Kisvárosban a postán anyukámnak beszólt egyszer egy 120 kilós, igénytelen nő, hogy nem szégyelli-e magát, hogy farmert hord és inget blézerrel, mint a 20 évesek? Hát anyu azt hitte, ott ájul el. Visszakérdezett, hogy "És maga nem szégyelli magát, hogy 30 évesen így néz ki?" Mindenki lenézően végigmérte a nőt, anyut pedig megdicsérték.
Rosszindulatú emberek mindenhol vannak. De én nem gondolom a kérdezőről, hogy egy tanulatlan p.csa lenne, hiszen teljesen intelligens stílusban kommentelt és látszik, hogy értelmes, ízléses nő.
De szerintem ha páran annyira civilizáltnak hiszik magukat, akkor az alaptiszteletet a másiknak is meg kéne adni és nem azon lenni, hogy minél inkább kiprovokáljunk egy higgadt embert.
Ha valaki azt kérdezné, hogy "piros a hajam, van 20 tetkóm és a hátam mögött összesúgnak, mit tegyek?", akkor is max annyit írnék, hogy ne foglalkozzon velük, nem pedig elhordom a sárga földig, hogy mennyire gusztustalan ócska ember, csak mert nekem nem ez a stílusom.
Én is kaptam "ronda zsíros hajú dagadék" üzenetet. Én úgy veszem, hogy arra válasz, amit kérdeztem, hogy mit ért a kérdező a tirpák anya jelző alatt.
De most komolyan, nem zrikállak: hogy tudsz jönni-menni a gyerek után magassarkúban? Egy ovis iszonyat mozgékony, évszaktól függetlenül.
Néha azért hanyagold a magassarkút; tönkre fognak menni a lábaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!